reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Hej dziewczynki, mam do was pytanie z innej beczki. Dziś rano wstałam z okropną opryszczką na ustach, w lewym kąciku. Nigdy w zyciu nie miałam takiego czegoś. Zawsze wszyscy dookoła łapali a ja nic. A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Straszne to jest boli i piecze. A najgorsze, że czuję, że mi się robi też w prawym kąciku. Co robić??? Czy to może jakoś źle wpłynąć na dzidzie? Napiszcie proszę bo trochę sie niepokoję. pozdrawiam.

....a ja proponuje Ci nasmarować to "coś" cebulą- pod warunkiem,że jeszcze sie do końca nie rozwinęło. Co jakiś czas smaruj sobie sokiem z rozkrojonej cebuli i powinno zniknąć. Ja zawsze jak tylko poczuje, że coś mi się na ustach robi- biorę cebulę, pare godzin i po sprawie. Jeszcze nigdy nic mi sie nie rozwinelo. Mam nadzieje ze i Tobie pomoże.
Nie jest to miłe bo smierdzi cebulą i lekko piecze ale jak dla mnie zawsze skuteczny sposób. Powodzenia:tak::tak::tak::tak:

reklama
....a ja proponuje Ci nasmarować to "coś" cebulą- pod warunkiem,że jeszcze sie do końca nie rozwinęło. Co jakiś czas smaruj sobie sokiem z rozkrojonej cebuli i powinno zniknąć. Ja zawsze jak tylko poczuje, że coś mi się na ustach robi- biorę cebulę, pare godzin i po sprawie. Jeszcze nigdy nic mi sie nie rozwinelo. Mam nadzieje ze i Tobie pomoże.
Nie jest to miłe bo smierdzi cebulą i lekko piecze ale jak dla mnie zawsze skuteczny sposób. Powodzenia:tak::tak::tak::tak:
Ja stosuje podobnie tylko zamiast cebuli smaruje rozkrojonym czosnkiem;-);-)

Hej dziewczynki, mam do was pytanie z innej beczki. Dziś rano wstałam z okropną opryszczką na ustach, w lewym kąciku. Nigdy w zyciu nie miałam takiego czegoś. Zawsze wszyscy dookoła łapali a ja nic. A tu dziś taka niemiła niespodzianka. Straszne to jest boli i piecze. A najgorsze, że czuję, że mi się robi też w prawym kąciku. Co robić??? Czy to może jakoś źle wpłynąć na dzidzie? Napiszcie proszę bo trochę sie niepokoję. pozdrawiam.

Ja właśnie też mam w tej chwili opryszczkę na górnej wardze :-( to już chyba 4 raz w ciąży. Trzeba uważać żeby nie przenieść na narządy rodne. Ja używam prepartu Sonol i plasterków na opryszczkę. :-)

Czesc dziewczyny!!!
A nie wiecie co mozna zrobic z kurzajka na stopie???
Cholerstwo pojawilo mi sie pierwszy raz w zyciu i nie wiem jak mam sie tego swinstwa pozbyc :confused::confused::confused::confused:
Czy jest to niebezpieczne:angry::angry::angry::angry:

Hej kochana ja juz po wizycie :-)
Wreszcie bo od rana mialam taka nerwice ze szok w trampkach :-D
Co do wagi to 55kg czyli moja waga z przec ciazy :/
Cisnienie 125/60 jak zawsze
Dzidzia lezy glowka w dol :-) to mnie cieszy najbardziej bo o tym nie wiedzialam :-) :-)
No i mam lezec duzo lezec bo malenstwo juz sie pcha bardzo bardzo tutaj, jakby cos to do szpitala jak wytrzymam to w poniedzialek na wizyte. Powiedzial ze dobrze by bylo zeby jeszcze 2 tyg wytrzymala ale watpi w to..... o zgrozooo to juz blisko :-) ciesze sie i sie nie ciesze. A jajajajaj :p

Wspaniałe wieści!!! widzisz panikaro a tak się bałaś :-D super że wszystko gra... moja chyba się namysliła bo już dwa dni jest główeczką w dół :-D:-D

No kochana :-) mam nadzieje ze posiedzi jeszcze 2 tyg :-)
Dobrze ze twoja mala sie wkoncu zdecydowala :-) zeby juz tylko tak zostala -trzymam kciuki :-)

reklama
ja nie muszę zaciskac póki co bo dopiero mam rozwarcie na opuszek, a skurcze dwa na krzyż albo wcale :-) a jakby teraz coś się stało, to się na małą nie pogniewam, jak chce, niech wyłazi :-D

Do góry