reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Gosia, ja mam to samo... nie mów że wchodzimy do grona... wyścigówek???:szok::szok::szok::szok::szok: kobieto weź nie stresuj mnie!!!! ja tam jeszcze 3 tyg czekam... grzecznie :-)

reklama
Oj Andzia. Andzia, Ty to niedługo o zawał nas przyprawisz, a ja Ci mówię, nie drażnij ciężarnych, bo gryziemy :-D:-D

Dominika- mowisz ze je robilas, i cos mi chodzi po glowie ze pisalas ze musialas bo przy zeszlym porodzie mialas, mozesz mi cos wiecej o tym napisac i myslisz ze moglabym sie o nie upomniec do poloznej?

Poloznej mozesz sie upomniec, ale pewnie nie skieruje Cie na badania. Ja robilam prywatnie bo wiem i widzialam co moze stac sie dziecku jesli zostanie zarazone GBS. Wole byc spokojniejsza. Jesli chcesz wiecej info zapraszan na stronke MojaWyspa.co.uk: Forum - Ciaza a GBS+ (paciorkowce grupy B) jak bedziesz miala jeszcze wiecej pytan to wal smialo.

no ja już po wizycie:tak: okazało się że szyjka mi się skraca i że jest miekka:baffled: po za ty m wszystko w porządku...lekarz powiedział ze do 38 tyg powinnam wytrzymac bo nie ma rozwarcia

moni_ju z tymi szyjkami to już wiekrzość czerwcówek tak ma wkońcu jesteśmy tuż przed metą . najważniejsze ze z maluszkiem wszystko wporządku.

o nie, nie z wszystkimi jeszcze ja na ostatniej wizycie tydzień temu miałam co najmniej 33 mm czyli dość dużo :-)...pewnie do 42tc mi starczy...a tak sie bałam, że mi się skróci.....

Ja tez po wizycie i tak:szyjka długa, brak rozwarcia, gin powiedział ze do terminu to swobodnie wytrzymam. Tylko cos mu sie mała nie podobała bo niby jest mniejsza niz na te 36 tyg i w poniedziałek mam sie zjawic w szpitalu zeby zrobił mi lepsze usg. Troche sie stresuje bo wiem ze on jak cos podejrzewa to nic nie mowi dopoki sie nie upewni na 100% i teoria ze mała jest za mała jakos mnie nie przekonuje.

Trzymajcie sie dziewczyny :tak: i wypoczywajcie :tak::-)

Lenka co u Ciebie dzisiaj :confused::confused::confused::confused:

Meva, moni_ju super wiesci :tak:

ircia nic sie nie przejmuj napewno z corcia wszystko jest wporzadku. Pewnie bedzie drobniutka ;-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ireczko napewno wszystko jest wporzatku , może żeczywiście mała jest drobniutka i niepotrzebnie sie zamartwiasz , poniedziałek już niedługo i sama sie przekonasz . trzymam mocno kciuki.

Pixelko moja szyjka też sie jeszcze trzyma , wizytke mam 18 i mam nadzieje ze nic w tej kwestji sie niezmieni:tak::tak:

Do góry