reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Byłam dzisiaj u lekarza i potwierdziło sie że mój "czop" to nie czop:(
a po za tym bez zmian- szyjka miekka,lekko skrócona , mała głowka do wylotu ale zaparta ze chyba nie wylezie predzej, a mogłaby chociaz koniec maja- Nadunia zlituj sie nad mamusia!!!!!:-) nastepna wizyta 25 maja.......................

reklama
Hello
dziewczyny wy też odczuwacie taki silny ból w okolicy pęcherza, bo ja się czuję jakbym nabiła sobie tam co najmniej sporego siniaka:-(

Mnie od kilku dni codziennie cos boli dzis mialam uczucie jakby mi ktos chcial kosc ogonowa wyrwac :-( ale juz przeszlo jedyny bol jaki nie chce minac to w pachwinach jakby kosci mi sie rozchodzily albo cus... ?? no i ostatnio mialam skurcze ciekawa jestem co powiem moj gin jak pojde czy jest bez zmian czy cos sie zaczelo dziac??? Oby do 18 :-) a teraz lece na soczek do znajomej :-)

Poziomka- ja mam taki maly problem ze raczej b rzadko mam goraczke, poniewaz moj organizm sie nie broni. Zazwyczaj przy 37 juz leze i ledwie oddycham ale bola mnie miesnie wiec moze pomoze- DAJ BOze;-);-)

Chyba nie jest aż tak źle jak piszesz tzn. że organizm jakoby się nie bronił;)
Ja miewam infekcje górnych dróg oddechowych 2-3 razy w roku, a gorączkę miałam ostatnio może ze 3 lata temu. Tłumaczę to sobie inaczej: większość infekcji jest błahych i organizm walczy z nimi miejscowo;)
Zdrówka życzę

Mnie od kilku dni codziennie cos boli dzis mialam uczucie jakby mi ktos chcial kosc ogonowa wyrwac :-( ale juz przeszlo jedyny bol jaki nie chce minac to w pachwinach jakby kosci mi sie rozchodzily albo cus... ?? no i ostatnio mialam skurcze ciekawa jestem co powiem moj gin jak pojde czy jest bez zmian czy cos sie zaczelo dziac??? Oby do 18 :-) a teraz lece na soczek do znajomej :-)
Wiesz co nie chcę cię straszyć, ale zanim trafiłam do szpitala to też bolała mnie kość ogonowa i czułam jakby mi się miednica rozjeżdzała, tak że chodzenie sprawiało mi ból no i czułam takie kucie na dole :-D
Także pakujcie się powoli :-D:-D:-D

Wiesz co nie chcę cię straszyć, ale zanim trafiłam do szpitala to też bolała mnie kość ogonowa i czułam jakby mi się miednica rozjeżdzała, tak że chodzenie sprawiało mi ból no i czułam takie kucie na dole :-D
Także pakujcie się powoli :-D:-D:-D
Monisiu proszę Cię nie strasz, ja od wczoraj mam takie kłucie w dole, że chodzic nie mogę:-:)szok::szok:, poszłam po Miska do przedszkola-100m i wrócić nie mogłam tak bolało, nie boli tylko jak siedzę i jeszcze od 2 dni robi mi się niedobrze:-(

reklama
Monisiu proszę Cię nie strasz, ja od wczoraj mam takie kłucie w dole, że chodzic nie mogę:-:)szok::szok:, poszłam po Miska do przedszkola-100m i wrócić nie mogłam tak bolało, nie boli tylko jak siedzę i jeszcze od 2 dni robi mi się niedobrze:-(

Ech.. mnie tez boli ale jak za długo siedze albo leże jak sie ruszam jest ok.
Za to od wczoraj cholernie mnie mdli jakas masakra...nie mdliło mnie tak nawet na poczatku ciązy.....co zjem to mi nie dobrze mam nadzieje ze mała moze gdzies na zoładek naciska i dlatego tak to odczuwam.....

Do góry