reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Ja dalej walcze sama niewiem co mam robic brzuch mi twardnieje i mieknie no i ten bol ale nie czuje zeby cos sie tam w dole robilo Moj sie smieje ze jutro chcialam jechac do ikei wiec mam zapomniec o porodzie dzisiaj wiec tak czy siak czekamy dzwonilam do pl poloznej tez kaze czekac pocieszyla mnie ze takie skurcze moga mnie meczyc jeszcze kilka tygodni maly bedzie duzy idzie po siatce centylowej starszego syna wiec spokojnie ...

Carmi napedzilas nam stracha nie pchaj sie w kolejke :D super ze wszystko jest ok :D

reklama
Carmi po takiej dawce stresu- to pewnie poród mniej stresujący się wydaje.

no ja do meza powiedzialam podczas ctg, ze nastepnym razem jak tu bedziemy, taki usmiechniety i wyluzowany to juz pewnie nie bedzie :-D a jak wchodzilismy do budynku, to sie smialam, bo maz sie na targi w weekend wybiera, ze niech lepiej nic jeszcze nei planuje, bo moze mnie o razu pokroja i w weekend Mala bawic bedzie :-D

Ja dalej walcze sama niewiem co mam robic brzuch mi twardnieje i mieknie no i ten bol ale nie czuje zeby cos sie tam w dole robilo Moj sie smieje ze jutro chcialam jechac do ikei wiec mam zapomniec o porodzie dzisiaj wiec tak czy siak czekamy dzwonilam do pl poloznej tez kaze czekac pocieszyla mnie ze takie skurcze moga mnie meczyc jeszcze kilka tygodni maly bedzie duzy idzie po siatce centylowej starszego syna wiec spokojnie ...

Carmi napedzilas nam stracha nie pchaj sie w kolejke :D super ze wszystko jest ok :D

postoje/poleze jednak jeszcze i poczekam, prosze przodem :-D
to ostatnie przespane (no, w miare) noce, wiec moze lepiej niech mojej Malej nie bedzie spieszno :-)

Agata, a jak sie odczuwa te skurcze, ktore obnizaja brzuch i dziecko? Slyszalam, ze one tez moga byc bolesne.

Carmi ciezko powiedziec brzuch mi opadl juz kilka dni temu ale nic mnie w dol nie ciagnie ...

Beata ja sie wogole tym nie stresuje juz dzis dzwonili i chyba od przyszlego tyg znowu gdzies tam pojdzie robic ;(

Zostawić Was na chwile i proszę, rodzić sie zachciewa;-):-) Kobitki, trzymajcie sie w kupie chociaz do maja :tak:
Przeraziłyście mnie tyimi historyjkami. Ja zabralam się za sprzatanie po malarzach, nawet okno umyłam w pokoiku, a tu takie rzeczy za moimi plecami sie dzieję :szok: Troszeczke mnie przeraziłyście i teraz sie zastanawiam czy jutro cały dzień na wszelki wypadek przeleżeć w łożku czy ciągnąc dalej te porzadki :baffled:
Trzymam za Was kochane kciuki, obyście wytrzymały jeszcze troszeczkę :tak::-)
Ide szykowac sie do spanka.
Dobrej i spokojnej nocy :-)

Oj Carmi, jak ja świetnie rozumiem to wszystko czego doświadczyłaś. Ja normalnie teraz tak przeżywam każde twardnienie brzucha, że chyba niedługo osiwieję. Moja mała musi wytrzymać jeszcze 3 tygodnie, jak minie 37 tydzień to odstawiamy tabletki i mogę rodzić :-) Oby grzecznie posiedziała w brzuchu do tego czasu.
Czas szybko zleciał. Jeszcze chwila a pojawi się wątek: Rodzimy :szok:

dziewczynki ostatnio zamiast kopniaczków czuje tylko takie jakby wiercenie sie dzidzi :sorry::sorry::sorry: czy wy też tak macie?? bo nie wiem czy to normalne:baffled::baffled:

reklama
Do góry