reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

reklama
Tau dzieki za tabelke, ale zabardzo nie wiem jak na te centyle sie patrzy :-/

Carmi trzymam kciuki. Napewno wszystko bedzie dobrze.
Trzymaj sie dzielnmie :*

Monika ladnego dorodnego chlopaka nosisz pod serduszkiem :-)

Carmi ja też mocno trzymam kciuki, oby wszystko było w porządku..

Monika_M gratuluję dorodnego synusia, z serduszkiem będzie dobrze, bądź dobrej myśli:tak:

Carmi trzymam kciuki &&&&

ja dalej leze i zdycham wsadzilam w siebie na sile gruszke bo dzis niewiele zjadlam skurcze bagatela co 20 min trwaja do 10-15 min wygonilam wszystkie dzieci z domu i czekam juz przeczytalam wszystko co mozliwe czy aby napewno maly sobie poradzi Niech to cholerstwo przejdzie ...

Monika to chyba Lubelanki rodza takie wielkie chlopy ...

ja dalej leze i zdycham wsadzilam w siebie na sile gruszke bo dzis niewiele zjadlam skurcze bagatela co 20 min trwaja do 10-15 min wygonilam wszystkie dzieci z domu i czekam juz przeczytalam wszystko co mozliwe czy aby napewno maly sobie poradzi Niech to cholerstwo przejdzie ...

Agata no co Ty nie wygłupiaj się, chcesz nas opuścić tak wcześnie?:szok:
A tak z ciekawości to co ciekawego wyczytałaś?Trzymaj sie:-)

..

Agatko chyba nie masz zamiaru juz rodzic co???? Poczekaj jeszcze niech sie chociaz maj zacznie....a małemu powiedz niech siedzi w koncu kazde dziecko swojej mamusi powinno słuchac!!!!
Trzymam kciuki bedzie dobrze

Carmi u ciebie tez musi byc dobrze no kurcze dziewczynki nie rozpakowujcie sie jeszcze noooaz mnie strach ogarnął, mi tez brzuch opadł sama to widze i wczoraj moja kolezanka połóżna zreszta mówi jak opadł ci brzuch to za 4 tyg urodzisz hmm... se pomyslałam kurcze to praktycznie na dniach ale ja sie nie boje co ma byc to i tak bedzie.
A ostatnio mam sny dziwne, dzis sniło mi sie ze karmiłam mała piersą i tak mnie mocno ssała ze az sie obudziłam z bólem piersi śmiałam sie potem sama do siebie jakie te sny potrafia byc realistyczne szok....

reklama
Dziewczyny! Ja też apeluję - zaczekajcie chociaż do maja!
Maluchy! Słyszycie???

Carmi, mocno trzymam kciuki. Kurczę, długo Cię nie ma... :baffled:
Z jednej strony rozumiem, że się martwisz, ale z drugiej... no jakby się teraz urodziło Maleństwo, to już właściwie prawie donoszone... To chyba nie byłoby tak źle? :sorry:

Agata, jak Twoje skurcze? Przeszły, lepiej Ci?
Daj znać!

Do góry