reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

AnsiaM masz nadzieję????????buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:( ja mam nadzieję, że nie:)
a tak poważnie, to dopiero 8 tydzień, więc faktycznie wszystko jeszcze przede mną (albo nie:)?)

reklama
No żartowałam oczywiście.:-D, że mam nadzieję.Ja podczas pierwsze ciąży dopiero w 3 miesiącu ciąży heftałam jak kot:-D Tak więc wszytko przed Tobą:-D

AnsiaM Typaskudo!:blink:Ja też nie mam przykrych objawów poza zmęczeniem właściwie, odrobiną mdłości i klilkudniowym bólem piersi i mam nadzieję, że tak pozostanie więc proszę, tej nadziei mi nie odbieraj:-(
A w ogóle to zaczynałam się martwić, że coś ze mną nie tak jest, że nie wymiotuję, i bardzo tym kobitkom, które się męczą współczuję:tak:
meva ja nigdy nie przepadałam za pepsi czy colą, teraz oczywiście ciągle mi się chce, wypijam po małym łyku raz na kilka dni i już, żeby psychicznie się nie umęczyć.
agata 77 boska historia, gratuluję fajnego męża

Ostatnia edycja:
króliczek teraz są zazwyczaj mdłości i nie każda je musi mieć, ale .......:biggrin2: za to pod koniec ciązy chyba juz każda z nas bedzie narzekac na to ,że nie może sobie paznokci u nóg pomalować, a będzie to czerwiec wiec wypadałoby jakoś wyglądać;-)

a niech cię! :-)same takie miłe kwiatki teraz bedziesz wymieniać? to się nazywa czarny humor, ja tam myślę, żeby się szybko ciepło zrobiło, bo przecież w płaszcz się nie zmieszczę na wiosnę:no:

Założysz se polara po mężu:-D:-D:-D

A jakoś mnie tak dziś na czarny humor wzięło. Chyba skończe z tym bo jeszcze się ktoś obrazi:szok::szok::szok:;-)

króliczek teraz są zazwyczaj mdłości i nie każda je musi mieć, ale .......:biggrin2: za to pod koniec ciązy chyba juz każda z nas bedzie narzekac na to ,że nie może sobie paznokci u nóg pomalować, a będzie to czerwiec wiec wypadałoby jakoś wyglądać;-)

te paznokcie trzeba będzie wyprosić u jakiejś przyjaciółki, żeby na szpitalnym łożu w czasie skurczów jakoś estetyczniej wyglądać :-)

Hihi, ale Wam dobrze ,jednej zrobi paznokcie koleżanka , drugiej mąż. Hmmm mieszka któraś niedaleko mnie to by mi podskoczyła na wiosnę zrobić pedicure :-D;-)

reklama
Do góry