reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

A ja dzisiaj do szpitala trafilam tak mi brzusio twardnial - lekarz chciala mnie tam zatrzymac na kilka dni na obserwacje, ale ja obiecalam poprawe i nie ruszanie sie, wiec bede teraz lezec w lozku w domu przez kilka dni i brac leki. Oby pomoglo i wiecej skurczy nie bylo, bo nie usmiecha mi sie do szpitala isc. Na szczescie z szyjka macicy wszytsko jest ok, ale mimo wszytsko sie denerwowalam.

reklama
Witajcie,

Dzisiaj byłam u lekarza. Z małym wszystko wporządku. Rośnie jak na drożdżach. Moja gin powiedziała, że mały będzie duży i mam sie spodziewać, że mogę urodzić ponad 4000g maleństwo. Serduszko bije ładnie. Następną wizytę mam na 3 kwietnia.

Witajcie,

Dzisiaj byłam u lekarza. Z małym wszystko wporządku. Rośnie jak na drożdżach. Moja gin powiedziała, że mały będzie duży i mam sie spodziewać, że mogę urodzić ponad 4000g maleństwo. Serduszko bije ładnie. Następną wizytę mam na 3 kwietnia.
To super,że wszystko w porzadku, a 4kg maluszek to już nie takie maleństwo:-D

Kochane!
Jestem po wizycie! Z szyjką już o wiele lepiej - magnez daje radę i lekarz powiedział, że na razie nie będziemy wprowadzać leków i o krążku też nie ma co myśleć, póki co :-)
Ale jestem szczęśliwa!!!
Dzidziuś zdrowy, siusiak na miejscu, ssie kciuka, jak na razie w pozycji pośladkowej sobie siedzi :-)
Piszę do Was z pociągu - jadę do swojej przyjaciółki położnej na śląsk :-)
Wracam w czwartek, to nadrobię :-)
Trzymajcie się cieplutko i dziękuję za trzymanie kciuków :-)
Buziaki!

Kochane!
Jestem po wizycie! Z szyjką już o wiele lepiej - magnez daje radę i lekarz powiedział, że na razie nie będziemy wprowadzać leków i o krążku też nie ma co myśleć, póki co :-)
Ale jestem szczęśliwa!!!
Dzidziuś zdrowy, siusiak na miejscu, ssie kciuka, jak na razie w pozycji pośladkowej sobie siedzi :-)
Buziaki!
super:tak::tak::tak::tak::tak: cieszę się razem z Tobą:-D:-D:-D

Kochane!
Ale jestem szczęśliwa!!!
Buziaki!
Ty też trzymaj sie cieplutko, super że wszystko w porządku:-)
Czekamy na Ciebie:-)

reklama
A ja dzisiaj do szpitala trafilam tak mi brzusio twardnial - lekarz chciala mnie tam zatrzymac na kilka dni na obserwacje, ale ja obiecalam poprawe i nie ruszanie sie, wiec bede teraz lezec w lozku w domu przez kilka dni i brac leki. Oby pomoglo i wiecej skurczy nie bylo, bo nie usmiecha mi sie do szpitala isc. Na szczescie z szyjka macicy wszytsko jest ok, ale mimo wszytsko sie denerwowalam.

No to ładne nerwy musiałas mieć. Nie zazdroszczę:baffled: Najważniejsze, że juz po starchu i wszystko ok :tak: Dbaj o siebie :-)

Witajcie,

Waga cięzka ;-):-) Czyz by cc Cię czekała w takim wypadku ?
No, ale wierz mi, że wolala bym urodzic duże dziecko niż tak jak mój Hubi miał 2340 ( potem jeszcze spadł ) i miałam wrażenie jak bym laleczke jakas w rękach trzymała, az strach człowieka ogarnia.

Kochane!
Ale jestem szczęśliwa!!!
Buziaki!

Dobre wieści :-):tak: Super ! A na tym sląsku to za głeboko nie oddychaj tym "świeżym powietrzem" ;-):-)

Do góry