reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, samopoczucie, wizyty u lekarzy...

Tau[B pisze:
;[/B]3319679]Czy bol w pachwinach musi byc az taki up.... uciazliwy? ;-). Prawa pachwina boli mnie prawie przy kazdej czynnosci, od podnoszenia nogi, do obracania sie w lozku :-D.

Tau Przez telefon uzyskałam wstępną informację, ze to moze być rozciąganie więzadeł:sorry:
Pozdrawiam z zimowego Lublina

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Potwierdzam, drżenie powieki to objaw braku magnezu. Często tak miałam, naprawdę wkurzające uczucie :-D
Dee ja mam dokładnie takie same objawy jak ty :-D identyczne. Najgorszy jest ten ból wątroby pod żebrami :-(

Dzieki! Tak tez przypuszczalam. Moglo by sie raz a dobrze rozciagnac i mialybysmy z glowy :-D:-D:-D

ale czemu akurat prawe ??? mnie co prawda boli tylko jak jestem bardzo zmęczona i tylko przy chodzeniu - cieszę się że uzyskałam odpowiedz co to - bo mnie bili od kilku dni - mam nadzieję, że szybko się rozciągnie :-)

Odnośnie bólu w pachwinach obserwujecie u siebie jakieś obrzęki, bo ja czasami mam problem z wysiusianiem się no i blizna po poprzednim nacięciu krocza zrobiła się jakby wypukła.

Mnie jedyny dokuczliwy ból, jaki łapie, to takie "drętwienie" przestrzeni międzyżebrowych... taki ból jakby reumatyczny. Przeważnie łapie, jak siedzę w jednej pozycji dłużej, niż 5 minut. Zmiana pozycji odciąża tylko na chwilę.
Ale przywykłam już, bo w zasadzie to od 15 tygodnia tak mam, tyle, że teraz częściej.

Dzisiaj na 15 mam wizytę. Dowiem się, co dalej z moją szyjką. Trochę się denerwuję.
No ale będzie, co ma być.
Trzymajcie kciuki Dziewczynki! Dam znać :happy:

Z dolegliwościami ciążowymi to u mnie chyba w normie. Pierwsza przykra sprawa która zdarza mi się co noc to krwawe skrzepy w nosie. Normalnie budzę się w nocy, nos zapchany, idę do łazienki go wydmuchać i takie skrzepy wielkie mi wychodzą jakbym w kopalni pracowała a do tego z krwią (wiem, nie jest przyjemne to czytać:zawstydzona/y:). Mam sól morską i jakoś sobie radzę,ale wkurza mnie to strasznie.
Druga sprawa to duszności, czasam nie mogę złapać tchu i to wcale nie po wysiłku ale siedzę sobie i nagle nie mogę złapać powietrza. Wtedy mąż otwiera okna i robi mi się lepiej. To też potrafi nieźle wystraszyć. :szok:
I trzecia sprawa bolący brzuch,ale tak wewnętrznie jakby ktoś mi wnętrzności w ręce brał, kładę to na karb rosnącej dzidzi, która pewnie rzeczywiście dotyka żóładka, jelit itp.
Jednak ogólnie da się z tym żyć, oby tylko tak do końca ciąży:tak:

15406844d8.png

reklama
Do góry