reklama
doris33
Fanka BB :)
ja po cc miałam zastrzyki w brzuch przeciw zakrzepowe przez 7 dni, rodziłam w państwowym szpitalu
paulka ale to może wiązało się z tym, że dużo leżałaś? czy tak po prostu Ci dali na wyjście?
Ja robiłam sobie takie jak złamałam nogę. Teraz się zastanawiam czy nie będę sobie sama robiła jeśli nikogo w szpitalu to nie interesuje. Rozumiem, ze oni robią badania przed i sprawdzają czas krzepnięcia ale mimo wszystko przy cc jest ryzyko zatoru i wolałabym się zabezpieczyć.Doris - tak jak pisze Buba - Clexane jest bardzo dobry, robisz sobie zastrzyk w brzuch, w fałdę skórną. Jak leżałam na patologii to nikt nie kazał pani z nadciśnieniem mieć własne strzykawki i leki, położne same jej przynosiły ten Clexane. Pogadaj z ginem.
Buba ej Ty to chyba ścieme walisz z ta ciąża ;p nie no żarcik, super wyglądasz a pokaż się bokiem
Wirginia śliczny brzuszek i jakie ładne pazurki!
Ladyk super!
Doris ślicznie wyglądasz! Mega kwitnaco! A brzuszek bardzo zgrabny!
Wirginia śliczny brzuszek i jakie ładne pazurki!
Ladyk super!
Doris ślicznie wyglądasz! Mega kwitnaco! A brzuszek bardzo zgrabny!
waniliowe.love
jaki nagle wysyp brzuszkow wszystkie sliczne
Doris musze ci powiedziec e strasznie mlodo wygladasz
Blair dziekuje przez cala ciazae mam dlugie bo potem przy maluszku wole nie ryzykowac z takimi szponami
Doris musze ci powiedziec e strasznie mlodo wygladasz
Blair dziekuje przez cala ciazae mam dlugie bo potem przy maluszku wole nie ryzykowac z takimi szponami
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Ile brzuchow ciążowych Sysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki ) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??
reklama
kitek85
No i po wizycie
Daria waży 1600g- nadal średnia krajowa za to jej mama 72 :/
Wody płodowe w normie, łożysko w tylnej części, szyjka zamknięta i długa. Brak bakterii w moczu. Wszystko w porządku, więc bardzo się cieszę. Kolejne spotkanie za 3 tygodnie i wtedy zrobimy wymaz
Daria waży 1600g- nadal średnia krajowa za to jej mama 72 :/
Wody płodowe w normie, łożysko w tylnej części, szyjka zamknięta i długa. Brak bakterii w moczu. Wszystko w porządku, więc bardzo się cieszę. Kolejne spotkanie za 3 tygodnie i wtedy zrobimy wymaz