reklama
Xmam- kawał chłopa czyli jak od góry się napina to luz...? Gorzej jak od dołu?
Akat- rany, rany ale zleciało!!! To już tuż, tuż trzymam kciuki aby z tymi wynikami się wyjaśniło i unormowało...
Doris- tam gdzie rodzę do CC obowiązkowo przeciwzakrzepowe dają.
Najlepsza heparynadrobnocząsteczkowa - Clexane.
Akat- rany, rany ale zleciało!!! To już tuż, tuż trzymam kciuki aby z tymi wynikami się wyjaśniło i unormowało...
Ja się zapomniałam wypowiadać. W pon miałam rutynowa wizytę. Ciśnienie w normie natomiast w moczu białko i krew. Położna mówi że albo jakaś infekcja się zaczyna albo jakieś cysty? Na usg nic nie wyszło, ja się zbytnio zainfekowana nie czuję i krew ok więc kazała obserwować i jakby co to dzwonić od razu. U mnie z tym białkiem to są bardzo ostrożni bo z L miałam stan przedrzucawkowy. Teraz co tydzień mam pomiary ciśnienia. Następna wizyta 6/09 na omówienie planu porodu kurde to już .. a 16/09 mam ostatnie usg i wtedy dostane też leki przeciwzakrzepowe przed cc i dokładne info ... Trochę przerażające... zagapilam sie a tu się ciąża kończy
bialko jest bardzo niebezpieczne w ciazy... tez mialam w poprzedniej, teraz na szczescie nie ma, a z tym zagapieniem to masz racje, mnie caly cza ie zdaje ze to jeszcze tak daleko, ale wczoraj juz sobie uświadomiłam ze bliższej niż dalej i mnie to przeraza....
doris33
Fanka BB :)
Xmam- kawał chłopa czyli jak od góry się napina to luz...? Gorzej jak od dołu?
Buba będą Ci dawać bezpośrednio przed operacją? Czy masz wcześniej sama sobie podawać? W UK dają, w Polsce prywatnych placówkach dają a w publicznych - zapobiegaj sobie sama...
Doris - tak jak pisze Buba - Clexane jest bardzo dobry, robisz sobie zastrzyk w brzuch, w fałdę skórną. Jak leżałam na patologii to nikt nie kazał pani z nadciśnieniem mieć własne strzykawki i leki, położne same jej przynosiły ten Clexane. Pogadaj z ginem.
Przyłączam się. Plan jest.Dziewczyny po porodzie zaciskamy pasa i też będziemy w niedługim czasie wyglądać super, przynajmniej taki mam plan a co z tego wyjdzie to zobaczymy
sysia87ami2011
waniliowe.love
reklama
ladyk24na7