reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

paulka ale to może wiązało się z tym, że dużo leżałaś? czy tak po prostu Ci dali na wyjście?

Ja robiłam sobie takie jak złamałam nogę. Teraz się zastanawiam czy nie będę sobie sama robiła jeśli nikogo w szpitalu to nie interesuje. Rozumiem, ze oni robią badania przed i sprawdzają czas krzepnięcia ale mimo wszystko przy cc jest ryzyko zatoru i wolałabym się zabezpieczyć.

wydaje mi się ze to normalne, szwagier po operacji miał i teść przy złamaniu nogi tez.

reklama
Piękne brzusie. Dziewczyny wglądacie cudnie- uwielbiam ten wątek.

Annie nie płacz coś wymyślisz.

Buba aktualnie we wszystkich szpitalach prowadzona jest tzw profilaktyka przeciwzakrzepowa więc teraz powinnaś dostać zastrzyki.
Ps zgadzam, się ze clexane najlepszy

Buba będą Ci dawać bezpośrednio przed operacją? Czy masz wcześniej sama sobie podawać? W UK dają, w Polsce prywatnych placówkach dają a w publicznych - zapobiegaj sobie sama...
Podać mi mają przed operacją. I potem profilaktyka po operacji.
No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dół :( Nici z CC :( Jestem załamana :( Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść :( Siedzę i płaczę :(

Annie kochana współczuję...może rzeczywiście zaświadczenie zorganizuj...?

Buba ej Ty to chyba ścieme walisz z ta ciąża ;p nie no żarcik, super wyglądasz :) a pokaż się bokiem :)

Wirginia śliczny brzuszek :) i jakie ładne pazurki!

Ladyk super! :)

Doris ślicznie wyglądasz! Mega kwitnaco! A brzuszek bardzo zgrabny!
;) syn mi robił, mam jeszcze takie:
ImageUploadedByForum BabyBoom1440090544.662480.jpg

No to i ja się pokażę :) Teraz już nie wydaje mi się taki duży ten brzuchol ;)
35tc
Fajowa chatka Karola. Śliczny!

Jak na bliźniaki baaardzo zgrabniutki!

Wogóle wszystkie brzucholki wymiatają!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1440090544.662480.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1440090544.662480.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 183
Dzięki Dziewczyny!
Nawet nie wiedziałam, że aż tak chciałam to CC... dopiero jak się okazało, że się nie da, z całą mocą odczułam przerażenie :(
Widać nie było mi dane. W naszym kraju kobieta nie ma wyboru. Nie stać nas na prywatne CC (w Wawie to koszt 9tyś), pieniądze by się znalazły ale w kontekście dwojga małych dzieci i planów zakupu mieszkania w przyszłym roku jest to suma absurdalna :(
Żadnych wskazań do CC nie mam. Musiałabym kombinować z psychiatrą a nie wiem czy mam na to ochotę :( Jeszcze pogadam z koleżanką, która ma jakiegoś psychiatrą zaprzyjaźnionego....
A potem pewnie zdam się na los. Może Bóg da łatwy poród a jak nie, to będę musiała przeżyć ten horror jeszcze raz :(

No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dół :( Nici z CC :( Jestem załamana :( Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść :( Siedzę i płaczę :(
Oj, Annie ;) Przecież kolejny poród już wiesz co masz robić, idź na kilka zajęć do szkoły rodzenia, to nie jest koniec świata...
My to jednak jesteśmy naładowane hormonami i na wszystko ryczymy :D Dasz radę, jestem przekonana ;)

BUBA! Zakaz wstawiania zdjęć. Nosz do k... nędzy... Co taka laska robi w ósmym miesiącu?!?!?!?!?!?! :szok:
Nic tylko podcinać żyły ze swoim wyglądem... :-( Ehhhh...

dziewczyny piekne brzuszki

Buba
wymiatasz , wyglądasz rewelacyjnie, piękny brzuszek,
super figura

AnnieTess mam nadzieję, ze Cie pocieszę chociaż troszkę, mój 1 poród to trauma,
2 mimo, że 15 lat później i kazdy mi mówił , ze jestem jak pierworódka, był dużo dużo lżejszy od pierwszego
i mam nadzieję, ze tak będzie u Ciebie, tym bardziej, ze masz małą przerwę między porodami

AnnieTess i ja myślę, ze nie ma co zakładać, ze drugi porod bedzie taki jak pierwszy... u mnie miedzy dziewczynkami jest niespelna 2 lata roznicy i porody byly zupelnie inne, drugi byl duzo szybszy, sama akcja urodzenia dziecka 3 minuty -2 skurcze parte, na kolejnym bylo urodzone łożysko w sumie porod 7 minut... bardzo szybko to bylo, bolec bolalo, ale poszlo tak szybko, ze ten bol mnie nie wymeczyl... nie zakladaj z gory, ze bedzie zle... no a moze jeszcze uda Ci sie cc zatwic no a jak nie, to sn moze tez byc szybko, nie napisze ze bezbolesnie ale duzo szybciej niz za pierwszym razem...

Wszystkie brzuszki sliczne i niepowtarzale :)
Buba Twoj to naprawde jak modelki z reklamy... :)

reklama
Do góry