reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
buba ty to wyglądasz jak 8 tc a nie 8 miesiąc - zazdroszczę.
kamilove no nisko jest... przez to strasznie nie wygodnie bo zawsze zamiast siedzieć muszę pół-leżeć... nawet na wc. a w nocy nie ma jak się ułożyć :/ nie lubie tej ciąży, z Lari było jakoś wygodniej.

hehe Akat wiem coś o tym bo ja siedzę okrakiem jak nie jeden facet którego jajka gniotą :p

Dziewczyny po porodzie zaciskamy pasa i też będziemy w niedługim czasie wyglądać super, przynajmniej taki mam plan a co z tego wyjdzie to zobaczymy :-D

Rany dziewuszki ale mi słodzicie :* dzięki, dzięki!!!

Xmam- Ty wymiatasz i jeszcze uwielbiasz ten stan i czujesz się super a ja, a ja...wszystkie plagi ciążowe mam....a od dziś nowość absolutna- pali mnie rura!!!!! Mam taką zgagę że zaraz wyjara mi przełyk!!!

Dream- rany, rany ale mnie utytułowałaś :) Ja myśle że wszystkie jesteśmy miskami, każda w swoim rodzaju jedyna i niepowtarzalna!

Ja się zapomniałam wypowiadać. W pon miałam rutynowa wizytę. Ciśnienie w normie natomiast w moczu białko i krew. Położna mówi że albo jakaś infekcja się zaczyna albo jakieś cysty? Na usg nic nie wyszło, ja się zbytnio zainfekowana nie czuję i krew ok więc kazała obserwować i jakby co to dzwonić od razu. U mnie z tym białkiem to są bardzo ostrożni bo z L miałam stan przedrzucawkowy. Teraz co tydzień mam pomiary ciśnienia. Następna wizyta 6/09 na omówienie planu porodu :o kurde to już .. a 16/09 mam ostatnie usg i wtedy dostane też leki przeciwzakrzepowe przed cc i dokładne info ... Trochę przerażające... zagapilam sie a tu się ciąża kończy :o

reklama
Ja się zapomniałam wypowiadać. W pon miałam rutynowa wizytę. Ciśnienie w normie natomiast w moczu białko i krew. Położna mówi że albo jakaś infekcja się zaczyna albo jakieś cysty? Na usg nic nie wyszło, ja się zbytnio zainfekowana nie czuję i krew ok więc kazała obserwować i jakby co to dzwonić od razu. U mnie z tym białkiem to są bardzo ostrożni bo z L miałam stan przedrzucawkowy. Teraz co tydzień mam pomiary ciśnienia. Następna wizyta 6/09 na omówienie planu porodu :o kurde to już .. a 16/09 mam ostatnie usg i wtedy dostane też leki przeciwzakrzepowe przed cc i dokładne info ... Trochę przerażające... zagapilam sie a tu się ciąża kończy :o

Akat a u nas nie dają leków przeciwzakrzepowych :-( może na własną rękę coś wziąć? Jak ostatnio podpisywałam zgodę to było napisane w zaleceniach: nawodnienie i szybka pionizacja a przy heparynie nic nie było.

Do góry