reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
32tc5d
Widzę jak mi już twarz spuchła :-O
Wyglądasz jak gówniara :D ŚLicznie

Moj brzuchol ,mam wrazenie jakby sie zmniejszyl, albo obnizyl 31tc

ja tam nie widze żeby był nisko :)

A to moj brzuch w rowno 34 tygodniu
Zobacz załącznik 706343Zobacz załącznik 706344

Nie wiemp czemu ale tez mam dziwne wrazenie ze jest nizej niz byl, a i tak czerwona kreska nad pepkiem to tak rozciagla mi sie skora po kolczyku :/

Śliczny i taki jędrny

Piękny i jak na bliźniaki to nawet skromny bym rzekła :D

Ostatnia edycja:
No to i ja się pokażę :) Teraz już nie wydaje mi się taki duży ten brzuchol ;)
35tc

Załączniki

• 1440071687230.jpg
    1440071687230.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 98
Doris ja tez po cesarce mialam robione zastrzyki clexane w szpitalu, i mialam zalecenie robic je w domu, ale nie pamietam przez ile dni.

Piękne brzusie :)
Ja po CC tez dostawalam clexane nie było nz tym problemu :tak:

to tylko ja nie dostawałam? :( moja ostatnia cesarka była 6 lat temu, może coś się zmieniło przez ten czas?

Ile brzuchow ciążowych :o Sysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki ;)) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??

aż 11 kg :-/

No i już po USG. Karol się odwrócił głową w dół :( Nici z CC :( Jestem załamana :( Znowu przez ten horror porodu sn muszę przejść :( Siedzę i płaczę :(

Annie może Karol jeszcze się obróci, nie becz! Słyszałam o takich przypadkach. A może spróbujesz na coś innego uzyskać skierowanie na cc?

reklama
Annie Tess może jakiś inny powód się znajdzie, nie płacz zawczasu. Nie pamiętam co pisałaś nam o swoim porodzie, ale drugi wcale nie musi być taki sam jak pierwszy. Szlaki są już przetarte, więc teoretycznie powinno być łatwiej.

Do góry