Załączniki
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno ta pokrzywa w ciąży niekoniecznie. Też uwielbiam, ale odstawiłam na razie...Rośniemy 27 tydzień i 2 dni
Tatuś dopadł aparat i uwieczniał picie hektolitrami Herbaty z pokrzywy ;P
Zobacz załącznik 828333
U nas diabetolog mówiła, że pokrzywa jak najbardziej. Wypijana 2-3 razy dziennie pokrzywa pomoże utrzymać odpowiedni poziom cukru i wody w organizmie.Podobno ta pokrzywa w ciąży niekoniecznie. Też uwielbiam, ale odstawiłam na razie...
Moja siostra cała ciążę piła pokrzywe i też słyszała że wskazane. Oczyszcza z toksyn i obniża poziom cukru we krwiPokrzywa odwadnia więc nie wiem skąd ta opinia. Do tego może doprowadzić do przedwczesnych skurczy zwłaszcza pita w takiej ilości. Ja nie ryzykuje jednak, przeszłam na lipę i melise