reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Ela gratuluję chłopca ;) Właśnie jak z imieniem? Poznalam ostatnio panią z RPA co miała dwóch synów mulatow o imionach "Prince" I "Marcy" - mówiła że tata wybierał ;)
Mia jest ok ale bardziej bodoba mi się Mila - dbdg ;)

od razu widać, że tata wybierał... ;-)
Mila mi się z tym brzydkim piłkarzem z polskiej reprezentacji kojarzy... :-)

Ja bym chciała krótkie imię i nie jakieś mega wymyślne typu Pamelka...

reklama
a mi sie Mia kojarzy z laską z która pracowałam i straszna z niej dupodajka była :D dlatego mam troszkę uraz :p A polskich brzydkich piłkarzy nie oglądam, wole tych ładnych :p

No hej dziewczyny:-)

Nie odzywałam sie długo, wiem ale juz jestem i mam nadzieje ze juz zostanę z wami! Miło czytać o waszych dzidziusiach, imionach... Miło tez patrzeć na wasze zdjęcia:-) to ja tez dodam zdjęcia! SYN - a co :-)
No w końcu jesteś :) Super, że u Ciebie wszystko ok :)
No i oczywiście gratuluję synka. Ma piękny zgrabny nosek ;)

a mi sie Mia kojarzy z laską z która pracowałam i straszna z niej dupodajka była :D dlatego mam troszkę uraz :p A polskich brzydkich piłkarzy nie oglądam, wole tych ładnych :p

No każdy ma jakieś skojarzenia z imionami... Ja znam tylko Mię z Pulp Fiction, więc by uszło, ale jak teraz sobie myślę to o zdrobnienie trudno a i odmieniać nie wiadomo jak... :D

kurczaki! Ja dawno nie dodawałam zdjęcia swojego synusia ;)
ostatnio na usg potwierdziło się na 10000000% że będzie chłopczyk i na dowód tego, doktorek zrobił zdjęcie ;)
8 czerwca mam kolejne usg - połówkowe - i wtedy zobaczymy, może malutki da na siebie popatrzeć, a lekarz będzie łaskawy i zrobi mi pare zdjęć, bo przeważnie się nie daje :( Junior leży jak paralityk czasami :D

zdjecie(2).jpg

Załączniki

• zdjecie(2).jpg
    zdjecie(2).jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 159
reklama
Do góry