reklama
W końcu!!! W koncu jest więcej dziewczyn i w końcu coś Ci rośnie!!!
Dobrze, że gin mądry i coś na sen Ci dał. Bo faktycznie za mało śpisz. W końcu wylądujesz na ostrym dyżurze. Bo pamiętaj, że mimo iż tego nie widać po Twojej budowie, to jednak organizm wykonuje pracę dużo większą, potrzebujesz w związku z tym odpoczynku należytego.... z czego na pewno zdajesz sobie sprawę
Także kupuj i jutro w końcu śpij!
Dzięks Dream za troskę :* mam zamiar się dziś wyspać narazie siedzę nad jeziorem i się zachwycam ale zaraz lulu
Dziewczynki wrzucę fotunie jak wrócę na chyba że mi psiapsióła sesje cyknie
Dbdg- gratuluję córeczki. Super że wszystko dobrze
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Załączniki
Poważnie?? A coś więcej? Jakaś fotka?
Cieszysz się czy nie to i tak gratuluję córeczki córeczki są słodkie!!!
Wrzuciłam fotkę, nie widać jej?
Poważnieeee Pani genetyk kliniczny pokazała mi "ziarenko kawy" i powiedziała, że dziewczyneczka. W szoku byłam.
Oczywiście chciałam córkę od początku, ale już przez ponad miesiąc zdążyłam się przyzwyczaić do myśli, że będzie chłopiec. Mam nadzieję, że za miesiąc znów się coś innego nie okaże.
buba czekamy na brzuchol dbdg gratuluję dziewczyny!! jakie imię planujecie??
No właśnie pojawił się problem. Chłopiec miał być Aleksander, a co do dziewczynki zgody nie było i nie ma. Muszę znaleźć jakieś, które zaakceptuje ojciec Ja bym chciała Pola, ale niestety, podobno związek to kompromisy, haha
Dbdg gratuluję!
A w którym tygodniu miałaś poprzednie usg podczas którego lekarz się pomylił?
Tamto USG było robione w 15 tygodniu, lekarz stwierdził, że widzi "ogonek". Teraz, w zeszłym tygodniu jak u niego byłam to już nic nie widział, bo pępowina między nogami była, choć dalej skłaniał się ku synowi...
A tu taki surprajs, mam nadzieję, że już się wersja nie zmieni... Dla dziewczynek są taaakie cudowne ubranka... <3
doris33
Wrzuciłam fotkę, nie widać jej?
Poważnieeee Pani genetyk kliniczny pokazała mi "ziarenko kawy" i powiedziała, że dziewczyneczka. W szoku byłam.
Oczywiście chciałam córkę od początku, ale już przez ponad miesiąc zdążyłam się przyzwyczaić do myśli, że będzie chłopiec. Mam nadzieję, że za miesiąc znów się coś innego nie okaże.
No właśnie pojawił się problem. Chłopiec miał być Aleksander, a co do dziewczynki zgody nie było i nie ma. Muszę znaleźć jakieś, które zaakceptuje ojciec Ja bym chciała Pola, ale niestety, podobno związek to kompromisy, haha
Wiesz co no na początku nie widziałam fotki a później jak weszłam to mi się z fotką wyświetliło :-)
Jak miał być Aleksander to może dziewczynka będzie Aleksandrą? :-)
Wiesz co no na początku nie widziałam fotki a później jak weszłam to mi się z fotką wyświetliło :-)
Jak miał być Aleksander to może dziewczynka będzie Aleksandrą? :-)
Nie, odpada. Moja najbliższa kuzynka ma tak na imię, więc nie zrobię jej takiej przyjemności.
Dużo jest ładnych imion dla dziewczynek, ale wszystkie zajęte w bliskim otoczeniu...
Podoba mi się Mia, ale na pewno nie zostanie klepnięte...
Ela Iguokundia
Dbdg i Ela super foty i gratuluję!
Ela jakie imię?
Malinka napisze imię w wątku o imionach, jak wrócę, idę na spotkanie z położna
Buziaki
reklama