reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

19 tydz ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Witajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ?? i Zobacz załącznik 692875Zobacz załącznik 692876

Witajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ??
Ewidentnie są dwie kreseczki :)

wg mnie pozytyw, ale jak kreski są coraz jasniejsze a nie ciemniejsze to może byc ciąża biochemiczna,
beat by wszystko wyjaśniła

reklama
oooo dziewczynki jaki wysyp brzuszkow, super ;) sama musze sobie chyba cyknąć :)

Migotka śliczny maluszek, a brzuszek zgrabniutki jeszcze :)

kamila, maran super juz rośniecie :)

Akatsuki czy Twoja córcia taka duża jest, a moze masz duzo wod płodowych, jeju abo przestaniesz teraz tak rosnąć, albo nie wiem jak sie bedziesz poruszac, chyba ci wspolczuje :D jeszcze tylko 4 msce :p

Do góry