reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

19 tydz ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433436424.883781.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Witajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ?? i Zobacz załącznik 692875Zobacz załącznik 692876

Witajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ??
Ewidentnie są dwie kreseczki :)

wg mnie pozytyw, ale jak kreski są coraz jasniejsze a nie ciemniejsze to może byc ciąża biochemiczna,
beat by wszystko wyjaśniła

reklama
oooo dziewczynki jaki wysyp brzuszkow, super ;) sama musze sobie chyba cyknąć :)

Migotka śliczny maluszek, a brzuszek zgrabniutki jeszcze :)

kamila, maran super juz rośniecie :)

Akatsuki czy Twoja córcia taka duża jest, a moze masz duzo wod płodowych, jeju abo przestaniesz teraz tak rosnąć, albo nie wiem jak sie bedziesz poruszac, chyba ci wspolczuje :D jeszcze tylko 4 msce :p

Do góry