reklama
maran-atha
Fanka BB :)
sysia87ami2011
Akutsaki wow pokazny brzuszek
szczesliwa.4
Kamila maran ladne brzuszki macie
Akatsuki taki miałam jak szlam do porodu :-) masz się czym pochwalić :-)
Akatsuki taki miałam jak szlam do porodu :-) masz się czym pochwalić :-)
Witajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ?? i Zobacz załącznik 692875Zobacz załącznik 692876
Ewidentnie są dwie kreseczkiWitajcie wszyscy mamuski jak i staraczki otoz mam problem wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest pojsc zdac krewale moze ktos styknal z podobna sytuacja wie co poradzic ...Otoz okres mam nie regularny ale dostawala miedzy 26-33 cykle....teraz jest glucha cisza zadnych objawow tylko pobolewanie brzucha ale nic nie ma zrobilam test w poludnie jakby 2 na nastepny dzien znowu zrobilam znowu 2 ale juz duzo slabsze na koljny dzien znowu zrobilam tez jakby dwie ale juz trzeba dobrzee przyjrzec a dzis zrobilam wieczorem 1 bylabym okolo 3 dni po @....co sadziecie ??
reklama
dolga
oooo dziewczynki jaki wysyp brzuszkow, super sama musze sobie chyba cyknąć
Migotka śliczny maluszek, a brzuszek zgrabniutki jeszcze
kamila, maran super juz rośniecie
Akatsuki czy Twoja córcia taka duża jest, a moze masz duzo wod płodowych, jeju abo przestaniesz teraz tak rosnąć, albo nie wiem jak sie bedziesz poruszac, chyba ci wspolczuje jeszcze tylko 4 msce
Migotka śliczny maluszek, a brzuszek zgrabniutki jeszcze
kamila, maran super juz rośniecie
Akatsuki czy Twoja córcia taka duża jest, a moze masz duzo wod płodowych, jeju abo przestaniesz teraz tak rosnąć, albo nie wiem jak sie bedziesz poruszac, chyba ci wspolczuje jeszcze tylko 4 msce