Zarąbista koleżanka... jak w ogóle można tak powiedziec????Akatsuki gratuluję córki! !
Wyobrazcie sobie jak mnie żałują ze będę mieć 4 syna
Ostatnio mi koleżanka wprost powiedziała że bardzo ja zawiodłam ze znowu chłopak a jej na to ze właśnie chyba ja i ludzi bo ja iM się cieszymy a M jest wręcz dumny ze na synów trochę głupio się jej zrobiło
reklama
dbdg - a Ty jakies foto z usg dasz? Bo wiesz, jakie my napalone na oglądanie
Jedyne które dostałam po tym połówkowym to jest ta rączka, którą zamieściłam... Nic innego mu się nie udało uchwycić bo dzidzia się tak ruszała... Jutro idę na prenatalne to może jakieś mi cykną...
Lady - ależ dorodne chłopaki! Super rosną jak na bliźniaki
Blair- brzunio przecudny. Zgrabniutki, równiutki. Super!
Akatsuki- gratuluję córki no nadrabiamy dziewczęce statystyki na październikówkach
Mój brzucholek rośnie więc niebawem zobaczycie chodzę jeszcze w normalnych jeansach ale chyba zaraz coś trzeba będzie pokombinować byłam dziś u gina i zapisał mi na sen jekieś cudo bo ostatnio 2 -3 godziny tylko śpię...masakra...
Blair- brzunio przecudny. Zgrabniutki, równiutki. Super!
Akatsuki- gratuluję córki no nadrabiamy dziewczęce statystyki na październikówkach
Mój brzucholek rośnie więc niebawem zobaczycie chodzę jeszcze w normalnych jeansach ale chyba zaraz coś trzeba będzie pokombinować byłam dziś u gina i zapisał mi na sen jekieś cudo bo ostatnio 2 -3 godziny tylko śpię...masakra...
W końcu!!! W koncu jest więcej dziewczyn i w końcu coś Ci rośnie!!!(...)Akatsuki- gratuluję córki no nadrabiamy dziewczęce statystyki na październikówkach
Dobrze, że gin mądry i coś na sen Ci dał. Bo faktycznie za mało śpisz. W końcu wylądujesz na ostrym dyżurze. Bo pamiętaj, że mimo iż tego nie widać po Twojej budowie, to jednak organizm wykonuje pracę dużo większą, potrzebujesz w związku z tym odpoczynku należytego.... z czego na pewno zdajesz sobie sprawę
Także kupuj i jutro w końcu śpij!
doris33
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 692619 mój syn okazał się córką
Poważnie?? A coś więcej? Jakaś fotka?
Cieszysz się czy nie to i tak gratuluję córeczki :-) córeczki są słodkie!!!
waniliowe.love
Buba super że już rośnie brzuszek =)
Dbdg gratuluję córki =)
Dbdg gratuluję córki =)
reklama
maran-atha
dbdg gratuluje serdecznie córeczki
Buba pokazuj brzuszka
Buba pokazuj brzuszka