reklama
Karolcia1983
Fanka BB :)
Pojechaliśmy wczoraj do Ikei i o dziwo w godzinach szczytu było prawie puściutko. To był mój ostatni wyskok do sklepu bo chwilkę pochodzę i padam z nóg. Zdałam sobie sprawę że i owszem małą szafę i komodę mamy wypchaną ubrankami niuni ale kompletnie nie mamy nic na zabaweczki, książeczki itp których zaczynamy już sporo gromadzić. Kupiliśmy taki oto regalik i pojemniki sztywne materiałowe i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania.
Karolcia ale fajowy pomysł z tym regałem i fotelem. Ja kocham IKEA- to jakaś słabość, choć ostatnio się strasznie zawiodłam na śmierdzącym chemią materacu dla dzieci i tymi ochraniaczami do łóżeczka to jednak ich uwielbiam:-).
fazerkamm
Karolciasuper takie rozwiązanie! i dzięki za pomysł jak maluszek będzie mógł już mieć ubrania razem z naszymi ciuchami.. to zamiast komody z szufladami kupię takie półeczki i zrobię mu pokój zabawkowy z łóżkiem nic więcej do szczęścia nie będzie mu potrzebne
mam bardzo malusi pokój dla smyka dlatego muszę kombinować
kurczę ja nie mam miejsca na fotel żeby postawić koło łóżeczka.. nie wiem jak będę go karmić jak maluszek pójdzie spać do swojej sypialni.. (na początek będzie z nami w kołysce)
mam bardzo malusi pokój dla smyka dlatego muszę kombinować
kurczę ja nie mam miejsca na fotel żeby postawić koło łóżeczka.. nie wiem jak będę go karmić jak maluszek pójdzie spać do swojej sypialni.. (na początek będzie z nami w kołysce)
lajtway
Asiuk- nie mam pojęcia ale wydaje mi się że nie bo psy- głównie one są wrażliwe też słyszą tylko określony zakres a podejrzewam że nie jest to ten zakres jak w tego typu urządzeniach. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Małe zwierzęta mam dopiero w przyszłym roku, teraz realizujemy program dużych więc nawet nie mam się kogo spytać bo nie mam takich zajeć
u mnie nie ma problemu z suchością ale wszscy moi znjomi którzy mieli te nawilżacze na kaloryfery i zmienili na elektryczne mówią że różnica jest ogromna
Dziewczyny- jak będziecie kupować taki regalik to właśnie taki jak Karolcia- grube ścianki, niski i małe przegródki- ja mam większe półki i MASAKRA! Lidka włazi w te półki, wspina się na toto i doprowadza mnie do zawału serca co jakis czas. Nigdy więcej choć jest śliczny. Ona się tam układa spać, łapie za półki i podciąga się a że jest wysoki to łatwiej go rozbujac:-(
u mnie nie ma problemu z suchością ale wszscy moi znjomi którzy mieli te nawilżacze na kaloryfery i zmienili na elektryczne mówią że różnica jest ogromna
Dziewczyny- jak będziecie kupować taki regalik to właśnie taki jak Karolcia- grube ścianki, niski i małe przegródki- ja mam większe półki i MASAKRA! Lidka włazi w te półki, wspina się na toto i doprowadza mnie do zawału serca co jakis czas. Nigdy więcej choć jest śliczny. Ona się tam układa spać, łapie za półki i podciąga się a że jest wysoki to łatwiej go rozbujac:-(
fazerkamm
niby jakieś rozwiązanie jest.. ale czy się sprawdzi zobaczymy...najwyżej w jakieś wygodne małe krzesełko/pufę trzeba będzie zainwestowaćfazerka, na karmienia będziesz zapraszać do sypialni :-)
reklama
tiramisu1976
Karolcia super funkcjonalny regalik na pewno się przyda