reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
cholera! dziewczyny powiedzcie mam kupować teraz na szybko jakiś biustonosz? Powiększyłam swe rozmiary w obwodzie z 80-85 cm i moje "do karmienia" 2 staniki cisną jak diabli-łeeeeee a micha kurna ani drgnie C i już- no ale pisza "mądre głowy" w poradnikach, żeby nie kupować przed porodem, bo miseczka moze po porodzie się zwiększyć i kurna bądź tu mądra babo:wściekła/y:. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???

cholera! dziewczyny powiedzcie mam kupować teraz na szybko jakiś biustonosz? Powiększyłam swe rozmiary w obwodzie z 80-85 cm i moje "do karmienia" 2 staniki cisną jak diabli-łeeeeee a micha kurna ani drgnie C i już- no ale pisza "mądre głowy" w poradnikach, żeby nie kupować przed porodem, bo miseczka moze po porodzie się zwiększyć i kurna bądź tu mądra babo:wściekła/y:. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???
Ja póki co noszę swoje biustonosze sprzed ciąży tylko jak Ty troszkę się w obwodzie powiększyłam:). Więc w pasmanterii kupiłam sobie takie przedłużki do biustonoszy i mam problem z głowy:-D. A do karmienia mam jeden z mega wielką miseczką bo myślałam,że mi się biust powiększy.I ten jeden mam a jak będzie trzeba poproszę mamę to mi kupi jakiś zwyklak, a później sama sobie coś kupię ładniejszego.Bo teraz weź tu traf z miseczką-wrrrr

asiuk nie wiem co ci poradzić, bo ja w ciąży już 3 razy zmieniałam miseczkę na większą, a wczoraj kupiłam stanik do karmienia w rozmiarze dwóch beretów 85G i mam nadzieję, że mi wystarczy:-D

Kupiłam dziś rajstopy ciążowe w Gattcie, jedne takie zwykłe też z mikrofibry (rozciągliwe) - na te urodziny siostrzenicy w piątek no i legginsy na co dzień, ale nie miała babka z klinem więc zwykłe wzięłam - mam nadzieje, że się zmieszczę, jak nie to po porodzie będę nosić ;D

A staników jak nie miałam, tak nie mam! Może się zmobilizuje i kupię.. ale u mnie w mieście to nie ma chyba sklepów z takowymi.. - chyba że można w zwykłych sklepach z bielizną dostać, coś jak TRIUMPH ?:)

bakaalia a nie chcesz z Alles mama na allegro kupic? chyba ze jesteś z tych co to musza przymierzyć;-) Ale ja za każdym razem trafiłam spoko własnie w "ciemno" tzn znając swój obwód pod biustem i miseczkę- są super, choć nie tanie (50zł w górę) , ale warto- mam już chyba po 10 praniach i sa super. A nigdy więcej nie kupię takich za 10-20 zł nawet do szpitala nawet do spania-bleee tfu i niewygodne i gryzą i brzydkie i niedopasowane- chińszczyzna.:-D

Asiuk jakbym miała pewność że będą pasować idealnie, to kupiłabym! Ale mam uraz, po ostatnim allegrowym zakupie! Więc teraz chyba wolę mierzyć, ale obejrzę ;)

najbardziej zalezy mi na usztywnianym, bo mam dość spory biust :)

reklama
polecam Ci tego sprzedawcę Alles Biustonosz do karmienia Mama After Rain 80C (2002253755) - Aukcje internetowe Allegro
to akurat mój rozmiar, ale profesjonalnie podane wymiary i niby nie mają usztywnień w sensie gąbeczki (no ale przy dużym biuście to raczej byłaby przesada:-D (sorki ale pamietam sytuacje jak do apteki weszła dziewczyna ładniutka z buzi , mama karmiąca cyce miała tak ogromne jak ja nie przymierzając teraz brzuch- nie mogłam powstrzymać się od śmiechu-jak nigdy-szok- szczuplutka rozm 36 a piersi miała naprawdę H)- po opanowaniu śmiechu, stwierdziłam że jej współczuję)

Do góry