reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
cholera! dziewczyny powiedzcie mam kupować teraz na szybko jakiś biustonosz? Powiększyłam swe rozmiary w obwodzie z 80-85 cm i moje "do karmienia" 2 staniki cisną jak diabli-łeeeeee a micha kurna ani drgnie C i już- no ale pisza "mądre głowy" w poradnikach, żeby nie kupować przed porodem, bo miseczka moze po porodzie się zwiększyć i kurna bądź tu mądra babo:wściekła/y:. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???

cholera! dziewczyny powiedzcie mam kupować teraz na szybko jakiś biustonosz? Powiększyłam swe rozmiary w obwodzie z 80-85 cm i moje "do karmienia" 2 staniki cisną jak diabli-łeeeeee a micha kurna ani drgnie C i już- no ale pisza "mądre głowy" w poradnikach, żeby nie kupować przed porodem, bo miseczka moze po porodzie się zwiększyć i kurna bądź tu mądra babo:wściekła/y:. to ja teraz kupię 85 C i za 2 tyg okaże się że po porodzie mam 80 D ???
Ja póki co noszę swoje biustonosze sprzed ciąży tylko jak Ty troszkę się w obwodzie powiększyłam:). Więc w pasmanterii kupiłam sobie takie przedłużki do biustonoszy i mam problem z głowy:-D. A do karmienia mam jeden z mega wielką miseczką bo myślałam,że mi się biust powiększy.I ten jeden mam a jak będzie trzeba poproszę mamę to mi kupi jakiś zwyklak, a później sama sobie coś kupię ładniejszego.Bo teraz weź tu traf z miseczką-wrrrr

asiuk nie wiem co ci poradzić, bo ja w ciąży już 3 razy zmieniałam miseczkę na większą, a wczoraj kupiłam stanik do karmienia w rozmiarze dwóch beretów 85G i mam nadzieję, że mi wystarczy:-D

Kupiłam dziś rajstopy ciążowe w Gattcie, jedne takie zwykłe też z mikrofibry (rozciągliwe) - na te urodziny siostrzenicy w piątek no i legginsy na co dzień, ale nie miała babka z klinem więc zwykłe wzięłam - mam nadzieje, że się zmieszczę, jak nie to po porodzie będę nosić ;D

A staników jak nie miałam, tak nie mam! Może się zmobilizuje i kupię.. ale u mnie w mieście to nie ma chyba sklepów z takowymi.. - chyba że można w zwykłych sklepach z bielizną dostać, coś jak TRIUMPH ?:)

bakaalia a nie chcesz z Alles mama na allegro kupic? chyba ze jesteś z tych co to musza przymierzyć;-) Ale ja za każdym razem trafiłam spoko własnie w "ciemno" tzn znając swój obwód pod biustem i miseczkę- są super, choć nie tanie (50zł w górę) , ale warto- mam już chyba po 10 praniach i sa super. A nigdy więcej nie kupię takich za 10-20 zł nawet do szpitala nawet do spania-bleee tfu i niewygodne i gryzą i brzydkie i niedopasowane- chińszczyzna.:-D

Asiuk jakbym miała pewność że będą pasować idealnie, to kupiłabym! Ale mam uraz, po ostatnim allegrowym zakupie! Więc teraz chyba wolę mierzyć, ale obejrzę ;)

najbardziej zalezy mi na usztywnianym, bo mam dość spory biust :)

reklama
polecam Ci tego sprzedawcę Alles Biustonosz do karmienia Mama After Rain 80C (2002253755) - Aukcje internetowe Allegro
to akurat mój rozmiar, ale profesjonalnie podane wymiary i niby nie mają usztywnień w sensie gąbeczki (no ale przy dużym biuście to raczej byłaby przesada:-D (sorki ale pamietam sytuacje jak do apteki weszła dziewczyna ładniutka z buzi , mama karmiąca cyce miała tak ogromne jak ja nie przymierzając teraz brzuch- nie mogłam powstrzymać się od śmiechu-jak nigdy-szok- szczuplutka rozm 36 a piersi miała naprawdę H)- po opanowaniu śmiechu, stwierdziłam że jej współczuję)

Do góry