reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Pojechaliśmy wczoraj do Ikei i o dziwo w godzinach szczytu było prawie puściutko. To był mój ostatni wyskok do sklepu bo chwilkę pochodzę i padam z nóg. Zdałam sobie sprawę że i owszem małą szafę i komodę mamy wypchaną ubrankami niuni ale kompletnie nie mamy nic na zabaweczki, książeczki itp których zaczynamy już sporo gromadzić. Kupiliśmy taki oto regalik i pojemniki sztywne materiałowe i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania.
zdjęcie069.jpg

Karolcia ale fajowy pomysł z tym regałem i fotelem. Ja kocham IKEA- to jakaś słabość, choć ostatnio się strasznie zawiodłam na śmierdzącym chemią materacu dla dzieci i tymi ochraniaczami do łóżeczka:no: to jednak ich uwielbiam:-).

Karolciasuper takie rozwiązanie! i dzięki za pomysł :) jak maluszek będzie mógł już mieć ubrania razem z naszymi ciuchami.. to zamiast komody z szufladami kupię takie półeczki i zrobię mu pokój zabawkowy z łóżkiem :) nic więcej do szczęścia nie będzie mu potrzebne :)
mam bardzo malusi pokój dla smyka dlatego muszę kombinować :)

kurczę ja nie mam miejsca na fotel żeby postawić koło łóżeczka.. nie wiem jak będę go karmić jak maluszek pójdzie spać do swojej sypialni.. (na początek będzie z nami w kołysce)

Asiuk- nie mam pojęcia ale wydaje mi się że nie bo psy- głównie one są wrażliwe też słyszą tylko określony zakres a podejrzewam że nie jest to ten zakres jak w tego typu urządzeniach. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Małe zwierzęta mam dopiero w przyszłym roku, teraz realizujemy program dużych więc nawet nie mam się kogo spytać bo nie mam takich zajeć:zawstydzona/y:
u mnie nie ma problemu z suchością ale wszscy moi znjomi którzy mieli te nawilżacze na kaloryfery i zmienili na elektryczne mówią że różnica jest ogromna

Dziewczyny- jak będziecie kupować taki regalik to właśnie taki jak Karolcia- grube ścianki, niski i małe przegródki- ja mam większe półki i MASAKRA! Lidka włazi w te półki, wspina się na toto i doprowadza mnie do zawału serca co jakis czas. Nigdy więcej choć jest śliczny. Ona się tam układa spać, łapie za półki i podciąga się a że jest wysoki to łatwiej go rozbujac:-(

reklama
Do góry