reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Pojechaliśmy wczoraj do Ikei i o dziwo w godzinach szczytu było prawie puściutko. To był mój ostatni wyskok do sklepu bo chwilkę pochodzę i padam z nóg. Zdałam sobie sprawę że i owszem małą szafę i komodę mamy wypchaną ubrankami niuni ale kompletnie nie mamy nic na zabaweczki, książeczki itp których zaczynamy już sporo gromadzić. Kupiliśmy taki oto regalik i pojemniki sztywne materiałowe i jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania.
zdjęcie069.jpg

Karolcia ale fajowy pomysł z tym regałem i fotelem. Ja kocham IKEA- to jakaś słabość, choć ostatnio się strasznie zawiodłam na śmierdzącym chemią materacu dla dzieci i tymi ochraniaczami do łóżeczka:no: to jednak ich uwielbiam:-).

Karolciasuper takie rozwiązanie! i dzięki za pomysł :) jak maluszek będzie mógł już mieć ubrania razem z naszymi ciuchami.. to zamiast komody z szufladami kupię takie półeczki i zrobię mu pokój zabawkowy z łóżkiem :) nic więcej do szczęścia nie będzie mu potrzebne :)
mam bardzo malusi pokój dla smyka dlatego muszę kombinować :)

kurczę ja nie mam miejsca na fotel żeby postawić koło łóżeczka.. nie wiem jak będę go karmić jak maluszek pójdzie spać do swojej sypialni.. (na początek będzie z nami w kołysce)

Asiuk- nie mam pojęcia ale wydaje mi się że nie bo psy- głównie one są wrażliwe też słyszą tylko określony zakres a podejrzewam że nie jest to ten zakres jak w tego typu urządzeniach. Ale ręki sobie uciąć nie dam. Małe zwierzęta mam dopiero w przyszłym roku, teraz realizujemy program dużych więc nawet nie mam się kogo spytać bo nie mam takich zajeć:zawstydzona/y:
u mnie nie ma problemu z suchością ale wszscy moi znjomi którzy mieli te nawilżacze na kaloryfery i zmienili na elektryczne mówią że różnica jest ogromna

Dziewczyny- jak będziecie kupować taki regalik to właśnie taki jak Karolcia- grube ścianki, niski i małe przegródki- ja mam większe półki i MASAKRA! Lidka włazi w te półki, wspina się na toto i doprowadza mnie do zawału serca co jakis czas. Nigdy więcej choć jest śliczny. Ona się tam układa spać, łapie za półki i podciąga się a że jest wysoki to łatwiej go rozbujac:-(

reklama
Do góry