reklama
Łe przyszły właśnie "okrycia kąpielowe". myślałam że to będzie jak ręcznik taki z kapturkiem, materiał "mikrofibra", miałam z wyglądu identyczne u Kubunia i to były jak zwykłe ręczniki, a te co przyszły są przepiękne, ale.......materiał jak kocyk, a ja już mam 3 kocyki -to teraz będę miałą 5, a ręczników nadal 0. Nie wiem czy odsyłać-trochę jestem zaskoczona, są przesliczne, mięciuchne, ale chyba tym się nie wytrze maluszka???
ktoś ma takie cudo? BOBAS Okrycie z KAPTURKIEM MIKROFIBRA -RĘCZNIK (1967207632) - Aukcje internetowe Allegro
napisane jak byk "ręcznik" i że super wchłania wodę
a mam te kocyki: Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA ciepły kocyk- KOLORY (1971553658) - Aukcje internetowe Allegro
Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA ciepły kocyk- KOLORY (1974460944) - Aukcje internetowe Allegro
ktoś ma takie cudo? BOBAS Okrycie z KAPTURKIEM MIKROFIBRA -RĘCZNIK (1967207632) - Aukcje internetowe Allegro
napisane jak byk "ręcznik" i że super wchłania wodę
a mam te kocyki: Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA ciepły kocyk- KOLORY (1971553658) - Aukcje internetowe Allegro
Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA ciepły kocyk- KOLORY (1974460944) - Aukcje internetowe Allegro
Anastazzja
Fanka BB :)
Asiuk..nie za bardzo Ci poradzę...ja i tak na początku Hankę będę wycierać flanelką, bo ponoć najprzyjemniejsza dla skóry noworodka jest a z mikrofibry to ja kocyk mam jedynie
pati...
Ta czapeczka jest w h&m na dziale dziewczecym..... wiec raczej nie jest dla chlopca, dla nich byly brazowe, sa cudne mieciutkie i sa mniejsze rozmiary niz 62....
Nie mam takich reczniczkow,ale dla doroslych w decatlonie w lato byly takie jako reczniki basenowe i podobno sa rewelacyjne,szybka schna i wszystko w nie wsiaka!
Nie mam takich reczniczkow,ale dla doroslych w decatlonie w lato byly takie jako reczniki basenowe i podobno sa rewelacyjne,szybka schna i wszystko w nie wsiaka!
Pati, te na basen z decathlonu to one są rzeczywiście bardzo chłonne, ale jak się przyjrzałam zdjęciu a allegro, który Asiuk wrzuciła to bardziej wygląda na kocyk właśnie. Bo reczniki z decathlonu to bardziej przypominają nie wiem...ścierkę do kurzu, albo do monitora. Wiecie, nie są takie "puchate".
Dlatego napisałam o zrobieniu testu
Dlatego napisałam o zrobieniu testu
Ale chyba je zostawię:-). No właśnie też myslałąm że microfibra to tak jak te ręczniki basenowe- a to takie puchate.
Bede wycierać flanelką i owijać w "to" do wyschnięcia, a przy okazji tulić tulić-hihi- są tak ciepluchne że sama chciałabym mieć taki szlafroczek, ale jako pierwszy rzut na wodę to nie wchłaniają tak super do sucha-trochę zostawiają wilgoci-zrobiłam test.
Bede wycierać flanelką i owijać w "to" do wyschnięcia, a przy okazji tulić tulić-hihi- są tak ciepluchne że sama chciałabym mieć taki szlafroczek, ale jako pierwszy rzut na wodę to nie wchłaniają tak super do sucha-trochę zostawiają wilgoci-zrobiłam test.
niki222
Może po wypraniu będzie lepiej, z nowymi ręcznikami też tak jest że ciężko wchłaniają wilgoćAle chyba je zostawię:-). No właśnie też myslałąm że microfibra to tak jak te ręczniki basenowe- a to takie puchate.
reklama