reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Zrobiłam zestawienie ostatnich zakupów plus prezencik dla dzidzi-Mona6061-dziekuję Kochana:)
IMG_0921.jpgTo prezent od cioci Mony:)IMG_0920.jpgTo duże pajacyki-74 i 86:)IMG_0922.jpg to ubranka r.68 IMG_0923.jpgCzapeczka i rękawiczki z C&A w kolorku w jakim jest kombinezon:).A butki dla mnie, ciepłe i mega wygodne akurat na ostatnie tygodnie,nie trzeba ich wiązać-ufffff:)

Asiuk fajne są te kocyki. Ja mam jeden gruby akrylowy w sklepie dziecięcym kupiony a chciałam taki z allegro jeszcze jeden właśnie jak Ty z tym misiem uszatkiem ale już mi Mój nie pozwala kupować.
Niki ładne ubranka i buty też. Akurat ma padać podobno śnieg.

Ja ostatnio kupiłam do kąpieli żel Hippi i nie wiem, czy dobry będzie i czym potem skórkę maluszka smarować. Mam kremy bambino, nivea ale czy nie potrzebna będzie oliwka? Mam też sporo próbek Oilatum i wiem, że po tym nie trzeba tak dzieciaczka smarować.

Alice mój też już powoli widzę traci cierpliwość do moich zakupów i czytam tylko te chmurki nad jego głową- "czy to kurna wszystko naprawdę niezbędne?", ale nic nie mówi.....hehe

Niki ja podobne bardzo buty do twoich wylicytowałam nowe na allegro, fajowe są- tylko gdzie ten śnieg, bo też już mam dość wiązanych:szok:. Nie wiem czy nie musze kupić sobie jeszcze jednej pary spodni na ten ostatni miesiąc-choć szkoda mi kasy, ale juz w biodrach nie wchodze w te ciążowe jeansy w których latałąm do tej pory:szok:

Asiuk...ja właśnie z P. jutro po badaniu jadę do klifu, bo dziś oddałam moje spodnie do reklamacji, bo wczoraj pękły mi w kroku w galerii....:D:D:D ale Pani była bardzo miła i rozpatrzyła reklamację od razu, więc mam kasę na nowe:p:p polecam Ci zajrzeć do h&m, bo mają dużo spodni ciążowych przecenionych (po 75 zł, ale ja wolę w manhattanie szukać niż w bałtyckiej, bo większy wybór jest i rozmiarówka:)

Niki:) fajne ciuszki:):):)

a ja dziś Hance kupiłam sweterek rozpinany czarny na nasz ślub w h&m za 20 zł:p:p:D i tym sposobem mam już dla Niej skompletowany strój:D:D

Anastazja uwielbiam manhattan, jak tylko jestem w trojmiescie to nie omijam ;)))) i klif tez ubostwiam a szczegolnie benetton bo maja tam zupelnie inne rzeczy niz wszedzie, podobno kierownik wyrywa oryginaly z pokazow czasem!!!!! Och ale mi sie zatesknilo za latem.....

Co do tych reczniczkow to Asiuk nie oddawaj, przydadza sie nawet jako otulacz, a latem do opalania :) jak juz masz, a sa sliczne to zostaw!!!!!!
Niki buty super :)

Pati..ja mieszkałam obok manhattanu:p a przez rok tam pracowałam w promod;P więc może kiedyś się widziałyśmy:D:D:D ja w sumie najbardziej lubię bałtycką, bo wszystko w jednym miejscu:p a ja nie przepadam za zakupami:p:p ale manhattan ma o wiele lepszy h&m i promod;)

reklama
Do góry