reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
haha, ciekawe, czy będą kazali mi odesłać pałąk - wtedy prześlą ramę oparcia. hahahaaa.

Napisałam im tylko, że nie ma oparcia i proszę o dosłanie. Koniec kropka. Pozdrawiam.

Nie przyznałam się do posiadania pałąka (swoją drogą, kto wymyślił nazwę PAŁĄK).

A ja wczoraj wreszcie kupiłam rożek:) i dla siebie buty-takie wciągane z futerkiem.Bo już mi coraz trudniej chodzić w salomonach i je wiązać. A zresztą takie trapery nie do wszystkiego pasują:-D.I widziałam wczoraj przecudną kołyskę-i sobie wymarzyłam, że może na początek bym ja wzięła a potem łóżeczko;-).Ale pewnie i tak nie kupię. Ale mówię Wam-była śliczna:)

reklama
Asiuk- te czapeczki są teraz w H&M po 10 zł- ja ja oglądałam ale odpusciłam bo mam biały kombinezonik futerkowy
. No i 62 jest duuuuuża
Ja kupiłam typowo niemowlęcą wczoraj w smyku- koszt 14zł. Tylko nie szukajcie w czapkach a w dziale dla niemowlaczków. Wcześniej w czapkach szukałam i wszystkie były wielkie. A one po prostu wiszą w innym miejscu.

Do góry