reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Niki super ciuszki!
a buty pewnie cieplutkie i wygodne! też by mi się takie przydały!;-)
Fazerka- jak spadnie u Ciebie metr śniegu to się pewnie by przydały:-D. I rzeczywiście są cieplutkie, bo na całości mają futerko:).Naszukałam się wciąganych butków, co by nie dać za dużo kaski w galeriach, a kupiłam w małym sklepiku u moich rodziców.
Asiuk- jak je będę chyba nosić jak nawet nie będzie za bardzo śniegu:-).Tylko A. musi mi je zaimpregnować, żeby za bardzo wody nie wchłaniały.A z zakupem spodni to pechowo, ostatni miesiąc i nowy zakup. Ale może rzeczywiście warto się wybrać, jak pisze Anastazzja, do H&M.

reklama
Melisa patrzyłam na podobne za jakieś 35 zł i chyba kupię. Droższego nie będe bo to tylko będzie mi potrzebne na wypadek wyjść i jak ktoś będzie musiał moje mleczko podgrzać

Melisa...ja Ci powiem, że może fajny bajer i niedrogi, ale zastanów się czy jest Ci na prawdę potrzebny:) czy chcesz karmić butlą? ja zamierzam w wodzie wszystko wygotowywać i podgrzewać;) bo chyba to najtańsza opcja:):)

Melisa...ja Ci powiem, że może fajny bajer i niedrogi, ale zastanów się czy jest Ci na prawdę potrzebny:) czy chcesz karmić butlą? ja zamierzam w wodzie wszystko wygotowywać i podgrzewać;) bo chyba to najtańsza opcja:):)

Tez mialam taki plan jak Ty :-) Czyli wyparzac w wodzie i podgrzewac itp. ale jak to kosztuje 45zl, to moze szkoda zachodu na takie zwykle parzenie, tu wrzucasz i masz zaraz gotowe. Jak na poczatku bede karmic piersia, to sie mniej przyda, ale czasem trzeba gdzies wyjsc, to butelki sie na pewno uzyje, a smoczki tez trzeba parzyc, czy laktator, a potem jakies lyzeczki, podgrzac sloiczki, tam nawet soczki mozna robic. I tak wlasnie sobie mysle, ze moze warto takie cos kupic, zajmuje malo miejsca, a mniej roboty :-)
Dlatego czekam na dalsze rady czy warto :-)

Co myslicie o takim urzadzeniu? Jest niedrogie, a ma duzo funkcji :-) Czy warto kupic cos takiego? Czy jesli juz lepiej zainwestowac w drozsze?
*HappyFamily* STERYLIZATOR PODGRZEWACZ DO BUTELEK (1992297345) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam sterylizator i podgrzewacz, ale odddzielnie ... nie znam tego urządzenia, które pokazałaś, ale mam zdanie, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ... Z reguły się to sprawdza, ale wybór należy do Ciebie :)

ja narazie nie kupuję nic z tych rzeczy bo po porodzie mój mąż będzie jakiś czas w domu to będzie latał wyparzał i podgrzewał a ja się pochwalę wózkiem kupiłam już dawno ale nie umiałam zdjęć wklejać DSC09946.jpg

reklama
Melisa ja już dawno taki zakupila, ale z opcją do samochodu. Bo my dużo podróżujemy i jak znalazł będzie do podgrzewania. A co do wyparzania, to naprawdę trzeba wyparzać? i do kiedy?

Do góry