reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

Niki super ciuszki!
a buty pewnie cieplutkie i wygodne! też by mi się takie przydały!;-)
Fazerka- jak spadnie u Ciebie metr śniegu to się pewnie by przydały:-D. I rzeczywiście są cieplutkie, bo na całości mają futerko:).Naszukałam się wciąganych butków, co by nie dać za dużo kaski w galeriach, a kupiłam w małym sklepiku u moich rodziców.
Asiuk- jak je będę chyba nosić jak nawet nie będzie za bardzo śniegu:-).Tylko A. musi mi je zaimpregnować, żeby za bardzo wody nie wchłaniały.A z zakupem spodni to pechowo, ostatni miesiąc i nowy zakup. Ale może rzeczywiście warto się wybrać, jak pisze Anastazzja, do H&M.

reklama
Melisa patrzyłam na podobne za jakieś 35 zł i chyba kupię. Droższego nie będe bo to tylko będzie mi potrzebne na wypadek wyjść i jak ktoś będzie musiał moje mleczko podgrzać

Melisa...ja Ci powiem, że może fajny bajer i niedrogi, ale zastanów się czy jest Ci na prawdę potrzebny:) czy chcesz karmić butlą? ja zamierzam w wodzie wszystko wygotowywać i podgrzewać;) bo chyba to najtańsza opcja:):)

Melisa...ja Ci powiem, że może fajny bajer i niedrogi, ale zastanów się czy jest Ci na prawdę potrzebny:) czy chcesz karmić butlą? ja zamierzam w wodzie wszystko wygotowywać i podgrzewać;) bo chyba to najtańsza opcja:):)

Tez mialam taki plan jak Ty :-) Czyli wyparzac w wodzie i podgrzewac itp. ale jak to kosztuje 45zl, to moze szkoda zachodu na takie zwykle parzenie, tu wrzucasz i masz zaraz gotowe. Jak na poczatku bede karmic piersia, to sie mniej przyda, ale czasem trzeba gdzies wyjsc, to butelki sie na pewno uzyje, a smoczki tez trzeba parzyc, czy laktator, a potem jakies lyzeczki, podgrzac sloiczki, tam nawet soczki mozna robic. I tak wlasnie sobie mysle, ze moze warto takie cos kupic, zajmuje malo miejsca, a mniej roboty :-)
Dlatego czekam na dalsze rady czy warto :-)

Co myslicie o takim urzadzeniu? Jest niedrogie, a ma duzo funkcji :-) Czy warto kupic cos takiego? Czy jesli juz lepiej zainwestowac w drozsze?
*HappyFamily* STERYLIZATOR PODGRZEWACZ DO BUTELEK (1992297345) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam sterylizator i podgrzewacz, ale odddzielnie ... nie znam tego urządzenia, które pokazałaś, ale mam zdanie, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego ... Z reguły się to sprawdza, ale wybór należy do Ciebie :)

ja narazie nie kupuję nic z tych rzeczy bo po porodzie mój mąż będzie jakiś czas w domu to będzie latał wyparzał i podgrzewał a ja się pochwalę wózkiem kupiłam już dawno ale nie umiałam zdjęć wklejać DSC09946.jpg

reklama
Melisa ja już dawno taki zakupila, ale z opcją do samochodu. Bo my dużo podróżujemy i jak znalazł będzie do podgrzewania. A co do wyparzania, to naprawdę trzeba wyparzać? i do kiedy?

Do góry