reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Ewa ja ja bym chciała zapraszać rodziców i rodzeństwo z obydwu stron to wyszłoby 16 + 5 dzieci więc też całkiem sporo, ale wigilie to my spędzamy raz i jednych a raz u drugich rodziców, w zeszłym roku byliśmy moich więc teraz będzie kolej na teściów

reklama
A my w zeszłym roku byliśmy u teściów, a później pojechaliśmy do moich, ale to już jak dzieciaki spały, pojechaliśmy zawieźć krzesła na 1 dzień świąt bo wtedy u moich cała rodzina się schodzi (w sumie 21 + 4 dzieci)... W tym roku śniadanie w pierwszy dzień świąt na pewno znów u moich, więc może wigilia u teściów - sama jeszcze tego nie wiem. Do tego jeszcze imieniny moje dochodzą i przydałoby się zaprosić rodzinkę do siebie, a nie korzystać z tego, że wszyscy u mojej mamy się spotykają.

ANIU ROZMUMIEM CIE BARDZO DOBRZE.
rzeczy sammemu zrobione sa bez cenne,tyle pracy i serca.
Ja tez wole kogos obdarowac niż za grosze coś wartosciowego dl mnie sprzedać.

a nad aniołami trzeba siedziec:tak:.
Dmuchawcu a masz czerwone wino ,zamocz w szklance z winem wstażke.
I bedziemialakolor czerwonego wina,nawet zapach i smak !:-D;-)

Jula oglada ''jaka to melodia'' i wywija ,zaraz sie posikam chyba.:rofl2::-D

Czerwonego wina nie mam:-( Wypiłam wszystko przed pierwszą ciążą:-D żeby sie nie zmarnowało potem:-D

Wstążka z allegro oczywiście nie przyszła, musiałam skakac jeszcze raz do pasmanterii i kupowac o, co jest. Była różowa, taka kupiłam i takie są kokardki na winietkach. Lasencja poweidziała: to dobrze sie stało bo własnie żałowałam, ze nie wybralam jednak rózowych:no:

I jak Justysia- posikałaś się?

co za LASKA ''żartowałam!!'':szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:wściekła/y:
szlak z takim klientem trafi,mnie by juz szczeliło.

Ale ja mam winko ,zawsze mogłas podrzucić.:-p

No i na szczescie sie nie posikałam,bo kto by to sprzatał,no i trzeba by było mnie przebrać!!:szok::szok::szok::szok::-D

Kochane!

Wklejam kolejne aukcje- może coś Was zainteresuje?

Komplet do herbaty porcelanowy, 5el., nowy!!! bcm (1266475432) - Aukcje internetowe Allegro

Komplet do herbaty/kawy, porcelana 4el.,nowy!bcm (1266475454) - Aukcje internetowe Allegro

Kieliszki do wody 0,5l, KROSNO, 6szt. (1266475485) - Aukcje internetowe Allegro

Kozaczki MAZUREK, rozm. 21, stan bardzo dobry! (1266475913) - Aukcje internetowe Allegro

Kapcie filcowe, nowe, rozmiar 19/20, fajniutkie! (1266475959) - Aukcje internetowe Allegro

Kozaczki mam od siostry ciotecznej- na Zosię za szerokie i za duże, zresztą już mam dla niej buciki na zimę. Te są bardzo fajne. Synek siostry należy do tych DUŻYCH:szok: chłopców, nosił je zeszłej zimy- miał wtedy 9-11 miesięcy więc jeszcze nie chodził.

Wystawie jeszcze dzisiaj serwis do kawy 6 filizanek, 6 spodków, cukiernica i dzbanek- cały biały, filiżanki trójkatne, spodki też. Nieuzywany, ale bez oryginalnego opakowania, firmy WITEK'S.
No i mam zamiar wystawiać swoje ciuchy- głównie w rozmiarze 36. Niektóre super- aż żal sie z nimi rozstawac, ale z tym rozmiarem sie raczej muszę pożegnać:-(

Na zdjęciu z całym oknem oczywiście jakieś lacie na środku salonu leżą, ale już mi się nie chce robić i ściągać na kompa kolejnych zdjęć.

Firanka w kuchni mi osobiście sie średnio podoba, więc możecie spokojnie krytykować. Jeszcze troszkę woalu mi zostało, więc poproszę ją jeszcze o uszycie takiej jak chciałam na początku, bez lamówki (ew. ecru), u góry bez falbanki, z 3 paneli nie tak gęsto marszczona i żeby miała kąty, a nie na okrągło.

Załączniki

• DSC09158.jpg
    DSC09158.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC09156.jpg
    DSC09156.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 83
  • DSC09162.jpg
    DSC09162.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 75
  • DSC09161.jpg
    DSC09161.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC09155.jpg
    DSC09155.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
Ewcia, mam nadzieję że się nie obrazisz, ale ta firanka z kuchni mi się absolutnie nie podoba :( Ładna była ta którą na zdjęciu wcześniej nam podesłałaś jako wzór, tu za dużo marszczeń i ta lamówka not my style :( forgive me :*

reklama
Do góry