reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Ewa ja ja bym chciała zapraszać rodziców i rodzeństwo z obydwu stron to wyszłoby 16 + 5 dzieci więc też całkiem sporo, ale wigilie to my spędzamy raz i jednych a raz u drugich rodziców, w zeszłym roku byliśmy moich więc teraz będzie kolej na teściów

reklama
A my w zeszłym roku byliśmy u teściów, a później pojechaliśmy do moich, ale to już jak dzieciaki spały, pojechaliśmy zawieźć krzesła na 1 dzień świąt bo wtedy u moich cała rodzina się schodzi (w sumie 21 + 4 dzieci)... W tym roku śniadanie w pierwszy dzień świąt na pewno znów u moich, więc może wigilia u teściów - sama jeszcze tego nie wiem. Do tego jeszcze imieniny moje dochodzą i przydałoby się zaprosić rodzinkę do siebie, a nie korzystać z tego, że wszyscy u mojej mamy się spotykają.

ANIU ROZMUMIEM CIE BARDZO DOBRZE.
rzeczy sammemu zrobione sa bez cenne,tyle pracy i serca.
Ja tez wole kogos obdarowac niż za grosze coś wartosciowego dl mnie sprzedać.

a nad aniołami trzeba siedziec:tak:.
Dmuchawcu a masz czerwone wino ,zamocz w szklance z winem wstażke.
I bedziemialakolor czerwonego wina,nawet zapach i smak !:-D;-)

Jula oglada ''jaka to melodia'' i wywija ,zaraz sie posikam chyba.:rofl2::-D

Czerwonego wina nie mam:-( Wypiłam wszystko przed pierwszą ciążą:-D żeby sie nie zmarnowało potem:-D

Wstążka z allegro oczywiście nie przyszła, musiałam skakac jeszcze raz do pasmanterii i kupowac o, co jest. Była różowa, taka kupiłam i takie są kokardki na winietkach. Lasencja poweidziała: to dobrze sie stało bo własnie żałowałam, ze nie wybralam jednak rózowych:no:

I jak Justysia- posikałaś się?

co za LASKA ''żartowałam!!'':szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:wściekła/y:
szlak z takim klientem trafi,mnie by juz szczeliło.

Ale ja mam winko ,zawsze mogłas podrzucić.:-p

No i na szczescie sie nie posikałam,bo kto by to sprzatał,no i trzeba by było mnie przebrać!!:szok::szok::szok::szok::-D

Kochane!

Wklejam kolejne aukcje- może coś Was zainteresuje?

Komplet do herbaty porcelanowy, 5el., nowy!!! bcm (1266475432) - Aukcje internetowe Allegro

Komplet do herbaty/kawy, porcelana 4el.,nowy!bcm (1266475454) - Aukcje internetowe Allegro

Kieliszki do wody 0,5l, KROSNO, 6szt. (1266475485) - Aukcje internetowe Allegro

Kozaczki MAZUREK, rozm. 21, stan bardzo dobry! (1266475913) - Aukcje internetowe Allegro

Kapcie filcowe, nowe, rozmiar 19/20, fajniutkie! (1266475959) - Aukcje internetowe Allegro

Kozaczki mam od siostry ciotecznej- na Zosię za szerokie i za duże, zresztą już mam dla niej buciki na zimę. Te są bardzo fajne. Synek siostry należy do tych DUŻYCH:szok: chłopców, nosił je zeszłej zimy- miał wtedy 9-11 miesięcy więc jeszcze nie chodził.

Wystawie jeszcze dzisiaj serwis do kawy 6 filizanek, 6 spodków, cukiernica i dzbanek- cały biały, filiżanki trójkatne, spodki też. Nieuzywany, ale bez oryginalnego opakowania, firmy WITEK'S.
No i mam zamiar wystawiać swoje ciuchy- głównie w rozmiarze 36. Niektóre super- aż żal sie z nimi rozstawac, ale z tym rozmiarem sie raczej muszę pożegnać:-(

Na zdjęciu z całym oknem oczywiście jakieś lacie na środku salonu leżą, ale już mi się nie chce robić i ściągać na kompa kolejnych zdjęć.

Firanka w kuchni mi osobiście sie średnio podoba, więc możecie spokojnie krytykować. Jeszcze troszkę woalu mi zostało, więc poproszę ją jeszcze o uszycie takiej jak chciałam na początku, bez lamówki (ew. ecru), u góry bez falbanki, z 3 paneli nie tak gęsto marszczona i żeby miała kąty, a nie na okrągło.

Załączniki

• DSC09158.jpg
    DSC09158.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC09156.jpg
    DSC09156.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC09162.jpg
    DSC09162.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC09161.jpg
    DSC09161.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC09155.jpg
    DSC09155.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 73
Ostatnia edycja:
Ewcia, mam nadzieję że się nie obrazisz, ale ta firanka z kuchni mi się absolutnie nie podoba :( Ładna była ta którą na zdjęciu wcześniej nam podesłałaś jako wzór, tu za dużo marszczeń i ta lamówka not my style :( forgive me :*

reklama
Do góry