reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Ewa - w związku z kartkami (do wszystkich: jak bedziecie miały dosyc mnie i moich kartek, o sie nie krępujecie- mówcie:zawstydzona/y::-D) widziałas technike stemplowania? To jest coś w sam raz do robienia z Tomkiem i zawsze jakas odmiana.

Ja własnie chciałam sobie kupis fajny stempelek i znalazłam boski wręcz:szok: firmy Inkadinkado z Matką Bożą , Józefem i Dzieicątkiem, ale kurde (szlag by to!) jest dostepny tylko na jakiejs zagramanicznej stronie i razem z wysyłka koszuje 65zł:szok: Masakra- nie stac mnie:no:

Ale sa rózniaste- choinki , bombki, drogie i całkiem tanie:tak: Akrylowe, silikonowe, gumowe itd.

reklama
Aniu składam zapytanie ofertowe na tą spódniczkę Spódniczka wełniana,cieplutka, rozmiar 36,bcm (1277439666) - Aukcje internetowe Allegro i tą Spódniczka wełniana, ładniutka, rozmiar 36,bcm (1277439722) - Aukcje internetowe Allegro Będą na mnie? mam jedną taką popielatą plisowaną i tak mi w niej dobrze, ale łażę w niej gdzie tylko mogę więc przydałoby się troszkę urozmaicić :-)
Chciałabym je kupić, tylko mam problem z moim kontem na allegro :-( Mój brat coś naknocił i mi konto zablokowali.

Aniu może od razu wstawisz zdjęcia swoich za małych sukienek takich wiosna/późne lato, bo czegoś takiego szukam i szukam i nie mogę znaleźć ;-)

------------
Kurcze te rybaczki też mnie kręcą ;-)

http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?pr=35588 <- a co myślicie o tej sukienusi? opinie tych, które zakupiły tą sukienkę całkiem pozytywne.

Ostatnia edycja:
Ewa mnie tez jest dobrze w takich spódniczkach- tzn było...kilka cm temu:-D
A czy beda na Ciebie? Podałam dokładne wymiary więc jeśli sa Twoje, to będą:tak:

Ja bym Ci polecała spodnie
Eleganckie spodnie, grafitowe, rozmiar 36, super!! (1278634902) - Aukcje internetowe Allegro

Uwielbiałam je!! Są jak nowiutkie, materiał fajny i fajnie wygladają. na tyłku. Takie lekkie biodrówki

Jakbyś chciała te spódniczki, to chyba mogę zakończyć aukcje przed czasem i i sprzedać Ci je poza allegro. Tylko, ze nigdy tak nie robiłam i nie wiem z czym to się wiąże. Może któraś z naszych dziewczyn wie?

Co do sukienek wiosenno-letnich, to tez "troszkę" ich mam za małych. Własciwie to ja mam wszystko za małe:szok: Napisz może czego dokładnie szukasz- z jakiego materiału albo na jaką okazję:-).

A dziś będę wystawiać kolejne ciuchy:-D Bo zaczęłam przedświateczne porządki od szaf:-D Oddać po rodzinie nie mam komu bo wszyscy grubsi, wyrzucić szkoda bo to wiekszość nowe rzeczy i tak leżą bez sensu. To chociaż nowe ciążówki sobie kupię za pieniążki ze sprzedaży, nie?

O! Byłabym zapomniała- sukienusia fajna- czegos takiego szukasz?

Ostatnia edycja:
Tak czegoś w stylu tej sukienusi, albo nawet coś "cieplejszego" na chłodniejsze dni :-)
Zalogowałam się naw konto męża i ono działa, więc nie musisz wycofywać :-)

To ja czekam na kolejne aukcje :-)

-------------
Aniu okazało się, że konto męża nie ma pełnej aktywacji. Muszę troszke poczekać, aż dane zostaną zweryfikowane przez pracownika allegro. Mam nadzieję, że do tego czasu nikt ich nie kupi!!!!!

Ostatnia edycja:
IMGP0791.jpgIMGP0787.jpgIMGP0785.jpgno dziewczyny w ramach motywacji chwale sie swoimi kartkami świątecznym.:-)
pencil.png

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry