reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Dziewczyny. Mam pytanko. Z firanki w salonie został mi kawałek woalu. Kawałek o wymiarach 8m x 50cm. Powiedzcie mi jakby Wam się podobało takie coś w oknie kuchennym, złożone z 3 'paneli'. Powieszone by to było nie na ścianie czy suficie tylko na samym oknie.
Firana-Betty.jpg

Proszę o komentarze.

Zawsze mogę to jeszcze czymś udekorować w zależności od aury i pory roku... w miejscach marszczenia coś przywiesić jakieś kokardki, kwiatuszki, małe stroiki okolicznościowe, banieczki, jajeczka itp...

I jeszcze jedno. Znalazłam ciekawą stronę http://www.dekoria.pl/ . Spodobała mi się możliwość zamówienie bezpłatnych próbek materiałów http://www.dekoria.pl/free_fabrics_samples/Bezplatne-probki-tkanin . Zobaczymy czy sa na prawdę bezpłatne jak dojadą, ale gdybym miała pokryć koszty przesyłki by mnie chyba o tym powiadomili prawda?

Ostatnia edycja:
Ewa- dla mnie bomba!:tak: Ale chyba bez ozdóbek- no chyba, że świąteczne;-)

Justysia- aniołki, niestety nie sprzedały się(jeszcze):-( Może cena za wysoka, ale jakos serce mnie boli jak mysle o obniżeniu. To tyle roboty jest z nimi...

Firana Betty - Dekoria <-- tu jest jej cena w tym sklepie dekoria.pl ... ja liczę, że mnie wyjdzie góra 20 zł, bo materiał mam, a pani u której szyłam tą zasłonę do salonu bierze 1zł za metr szycia (obojętnie czy wszywa taśmę, czy podwija)... więc doliczywszy szycie i taśmy wyjdzie góra 20 zł a nie 140 :szok:

Aniu Też myślę, że jak powiesze to tak zostanie.. bo nie lubię 'przedobrzyć' ale świąteczne ozdóbki mnie troszke kręcą :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie martw się Ewo, mnie również:-D Ale przyznam, że głównie bozonarodzeniowe. W ogóle w tym roku czeka mnie poważne wyzwanie- wigilia będzie u nas(bo ja sie na podróże nie nadaję, jak sie okazuje:baffled:), tesciowa przyjedzie i ....rany!!! będę musiała zrobic generalne porządki:szok::szok::szok::szok::szok::szok: i ......12 dan wigilijnych:szok::szok::szok:

No i te ozdóbki, ale to juz sama przyjemność;-):-D

Aniu dasz radę! Tylko pamiętaj o delegowaniu obowiązków!!! To bardzo ważna umiejętność w takich sytuacjach :-D Jedna mamusia ulepi uszka, druga mamusia przywiezie kapustę z grzybkami i rybkę w galarecie :-D hehehe i już o połowę mniej roboty ;-)

reklama
Ach to na 6 osób dasz radę :) u nas jest z Wigilią i świętami zawsze większy problem, bo jak bym tak chciała zaprosić jednych rodziców i drugich + rodzeństwo i jeszcze babcie to już się robi... hmmm... 2+2+2+1+1+3+my = 13 + dzieci :-)

Do góry