reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Dziewczyny. Mam pytanko. Z firanki w salonie został mi kawałek woalu. Kawałek o wymiarach 8m x 50cm. Powiedzcie mi jakby Wam się podobało takie coś w oknie kuchennym, złożone z 3 'paneli'. Powieszone by to było nie na ścianie czy suficie tylko na samym oknie.
Firana-Betty.jpg

Proszę o komentarze.

Zawsze mogę to jeszcze czymś udekorować w zależności od aury i pory roku... w miejscach marszczenia coś przywiesić jakieś kokardki, kwiatuszki, małe stroiki okolicznościowe, banieczki, jajeczka itp...

I jeszcze jedno. Znalazłam ciekawą stronę http://www.dekoria.pl/ . Spodobała mi się możliwość zamówienie bezpłatnych próbek materiałów http://www.dekoria.pl/free_fabrics_samples/Bezplatne-probki-tkanin . Zobaczymy czy sa na prawdę bezpłatne jak dojadą, ale gdybym miała pokryć koszty przesyłki by mnie chyba o tym powiadomili prawda?

Ostatnia edycja:
Ewa- dla mnie bomba!:tak: Ale chyba bez ozdóbek- no chyba, że świąteczne;-)

Justysia- aniołki, niestety nie sprzedały się(jeszcze):-( Może cena za wysoka, ale jakos serce mnie boli jak mysle o obniżeniu. To tyle roboty jest z nimi...

Firana Betty - Dekoria <-- tu jest jej cena w tym sklepie dekoria.pl ... ja liczę, że mnie wyjdzie góra 20 zł, bo materiał mam, a pani u której szyłam tą zasłonę do salonu bierze 1zł za metr szycia (obojętnie czy wszywa taśmę, czy podwija)... więc doliczywszy szycie i taśmy wyjdzie góra 20 zł a nie 140 :szok:

Aniu Też myślę, że jak powiesze to tak zostanie.. bo nie lubię 'przedobrzyć' ale świąteczne ozdóbki mnie troszke kręcą :zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie martw się Ewo, mnie również:-D Ale przyznam, że głównie bozonarodzeniowe. W ogóle w tym roku czeka mnie poważne wyzwanie- wigilia będzie u nas(bo ja sie na podróże nie nadaję, jak sie okazuje:baffled:), tesciowa przyjedzie i ....rany!!! będę musiała zrobic generalne porządki:szok::szok::szok::szok::szok::szok: i ......12 dan wigilijnych:szok::szok::szok:

No i te ozdóbki, ale to juz sama przyjemność;-):-D

Aniu dasz radę! Tylko pamiętaj o delegowaniu obowiązków!!! To bardzo ważna umiejętność w takich sytuacjach :-D Jedna mamusia ulepi uszka, druga mamusia przywiezie kapustę z grzybkami i rybkę w galarecie :-D hehehe i już o połowę mniej roboty ;-)

reklama
Ach to na 6 osób dasz radę :) u nas jest z Wigilią i świętami zawsze większy problem, bo jak bym tak chciała zaprosić jednych rodziców i drugich + rodzeństwo i jeszcze babcie to już się robi... hmmm... 2+2+2+1+1+3+my = 13 + dzieci :-)

Do góry