reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Nie ma za co.

W Biedronce dzisiaj widziałam zestaw do malowania, ta ramka z płótnem 30x40 (czy jak to sie tam nazywa) 8 farb i 5 pędzli, paleta i jakaś podkładka. Cena 9,90. Jakość- pewnie za taką cenę nic specjalnego, no ale może akurat któraś się zainteresuje

reklama
EWO Ty juz nic nie kombinuj!
Ja zawsze jak porawiam to wychodzi zle ,a choc chce dobrze.

a JA kupiłam te zestawy w biedronie i powiem ,że warto dla samego obraia i farb ,pedzle nic secjalnego ,ale daje rade.
Zobaczymy jak w trakcie,jeszcze przy okazji kupie z dwie.

Aniu kozaczki super... ale niestety ja się na razie wstrzymam... chciałabym jeszcze kilka rzeczy do salonu/jadalni, a nie chcę nadużywać dobrego serca i portfela mojego męża ;-) Wydaje mi się jednak że mogłabyś dopisać obwód w łydce. Ja jak kupowałam oficerki 2 lata temu to to było głównym kryterium. Wszystkie oficerki były na mnie za szerokie w łydce.

Justys- ja mam swoje ulubione czarne kozaczki zamszowe do spódniczki, a do spodni trzewiczki ocieplane z antyposlizgowa podeszwa. Mysle, ze o mi powinno wystarczyc, no nie?:-)

W ogole mam w domu cala kolekcje butów. W połowie z nich nie chodze:sorry2:

Ewa obwód w łydce dopisałam:tak:

reklama
Do góry