reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
daisy od konia do osła to aż tak daleko nie jest, ale rozumiem cię doskonale bo ja to też jestem takie antytalencie plastyczne, że aż wstyd, :-p:-p:-p

Wklejam Wam zdjęcie tej mojej zasłonki :-( niestety nei mogę jej przywiesić :-:)-:)-( Powiedzcie mi czy podobały by Wam się dwa takie bieżniczki w poprzek stolu z tym fioletowym pasem jak na zdjęciu... ten materiał jest bardzo cieniutki i nei wiem czy się nadaje... ale na jakieś takie spotkanie ze znajomymi były by ok?

-----
Firanka - gładki woal ecru :)

Załączniki

• DSC09130.jpg
    DSC09130.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC09128.jpg
    DSC09128.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
EWO PEWNIE ,ŻE DAJE RADE.
Ja wszystko kłade co mi podejdzie pod rekę :-D!
Teraz mam zazdrostki :-Dz kuchni co miałam jako serwetki,a to że sa pod kolor firany to GRA !!
pozawijałam ,połapałam i jest .:-)

Ewa zasłonki miodzio:tak: Co prawda spodziewałam sie zieleni, ale fajny akcencik z tego fioletu. Bieżniczki będą super! usisz chyba tylko pomysleć o jakichs obciąznikach, skoro to cieniutki materiał?

Dzięki, Kamilko- buziak!

Super Co to wyszło, Ewa!!!:tak::tak::tak::-)
Z tym, ze tak, jak Justyśka pisała, ja tez bym dała inne tło, zeby sie troszke odznaczało od ściany- jakies cienie, tak jak pisałaś najlepiej z bardzo mocna rozbielona zielenią i fioletem w roli głównej. I w ogóle najbardziej mi sie podoba pierwszy kwiat- namalowałabym go trzy razy w róznych ujęciach;-) Naprawde wyszedł Ci super! Miodzio!:tak:

reklama
Dziekuję Aniu :)

Na razie nie spryskałam werniksem, więc mogę jeszcze coś tam pomaziać... ale boję się, że jak zacznę dokłądać jakieś 'maźgi' w tle to spiep*** całość :/

Tak jak pisałam w 'realu' wyglądają inaczej bo obrazy rzucają naturalny cień na ścianę i bardziej się wyróżniają. Aparat wszystko spłaszcza.

Do góry