reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Wstawiam obiecane zdjęcia. Może bez rewelki, ale chwile powiszą na ścianie :-p a co... przynajmniej dopóki nic w sklepie czy necie nie znajdę to goła ściana nie będzie mnie straszyć.
Na tych zdjęciach ten kwiatek w środku (miał to być gerber) wygląda zdecydowanie jaśniej. W rzeczywistości nie wyróżnia się aż tak bardzo.

Firanki już znalazłam. I zasłonki też. Jednak będzie na prosto z prawej i z lewej zasłonka, a na całości firana do ziemi. Zasłonki w poziome pasy (pasy o szer. 20cm) Tkanina KARURU, kolor: biało-fioletowy, Szerokość: 154 cm - Tkaniny na mb, Tkaniny i firany, Dekoracja w sklepach Leroy Merlin , a firanka z białego woalu. Ostatecznie bez żadnych udziwnień :-D

Załączniki

• DSC09044.jpg
    DSC09044.jpg
    7,5 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC09042.jpg
    DSC09042.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC09041.jpg
    DSC09041.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC09040.jpg
    DSC09040.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 43
Ewcia SUPER !!!

MI TEŻ SIE BARDZO PODOBA .

a ŚRODKOWY KWIAT JEST OK. NIE WIEM CO TY CHCESZ OD NIEGO !!!

Ewuś MOGŁAŚ TŁO ZROBIĆ TON ,DWA CIENIEJSZE OD SCIANY.BO NA FOCIE SIE ZLEWA ,ALE W RZECZYWISTOSCI MOZE WYGLADA INACZEJ!

aLE GITES JEST :tak::tak::tak::tak:!!

Ostatnia edycja:
Ja chciałam najperw zrobić podkład i pomalować tą samą co na ścianie... później miały być dodane jakieś cienie itd... ale ostatecznie zostało tak jak jest. W rzeczywistości cienie padają inaczej niż to co widać na zdjęciu, bo lampa błyskowa zrobiła swoje :)

Dzięki, że Wam się podoba :)

reklama
Daisy będzie tak, że ty nauczysz ją, że jak rysujesz takie kółko z czterema nogami, na tym głowa z uszkami i grzywą - to to jest koń... a jak ktoś narysuje inaczej to będzie larmo, że to koń nie jest, bo konika najładniej rysuje mama :) Dla dzieci to zawsze mama najładniej rysuje, najładniej opowiada, najładniej śpiewa i w ogóle jest jest najładniejsza :)

Do góry