reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
No piękna Aneczko... a mnie zainteresowały gry z tyłu... "Poznajemy Zawody" ?? nie mów mi, że Zosia układa puzle, rzuca kostką i liczy o ile pól ma przesunąć swojego pionka :)

No piękna Aneczko... a mnie zainteresowały gry z tyłu... "Poznajemy Zawody" ?? nie mów mi, że Zosia układa puzle, rzuca kostką i liczy o ile pól ma przesunąć swojego pionka :)
hahahahahah a wlasnie mialam sie zapytac co za gry Ania trzyma w domku!:)))))

:-DGier mam całą kolekcję bo ja przecież w szkole pracowałam, poza tym miałam takie indywidualne zajecia z dziećmi w domku i starałam sie im przymnieść zawsze cos ciekawego:tak:

Ja sie o kartke pytam, a one mi tu o grach:rolleyes2::rolleyes2:

No tak to już jest... też mam tą o zawodach :) Tomi na razie tylko układa puzzle, bo sama gra jeszcze troszkę za wiele skupienia wymaga. Rozsypuję mu je wszystkie na podłodze i szukamy po kolei co kto potrzebuje do pracy ;)

Aniu karteczka wygląda ślicznie, twoja rodzinka to ma szczęście :)) na każde święta własnoręcznie wykonana karteczka :) super

reklama
Dziewczyny znalzałam 2 tapety wczoraj w LeroyMerlin... i nei wiem na którą się zdecydować... Pomożecie?

1. Tapeta winylowa TACHE 828117 - Tapety, Dekoracja w Leroy Merlin
Na tej tapecie w rzędzie są 3 takie pomarańczowe kwadraty (ok.15/20 cm). W środku są naprzemian brązowe jak tło całej tapety lub beżowe. Ta tapetą wytapetowałabym 2/3 ściany w pokoju (bo pozostała 1/3 jest wnęką z drzwiami do łazienki). Reszta ścian byłaby wtedy jasna w kolorze "róża herbaciana" (kolor w tonacji tego pomarańczu, ale bardzo łagodny prawie beżowy, ciepły kolor)

2. Tapeta winylowa ONDE 4052-40 ERGIS - Tapety, Dekoracja w Leroy Merlin
W przypadku tej tapety pomalowałabym tą ścianę (o której była mowa wyżej) najpierw na wyraźny brązowy kolor. Na środku nakleiłabym 3 pasy tej tapetki. Reszta ścian kremowa. Taką kompozycje widzielismy w Agacie, jak szukalismy mebli. Była dokładnie ta tapeta, tyle, że tam były wnęki po obu stronach tej tapety - wymalowane właśnie na brąz, reszta ścian jasna.

Dodam, że w tym pokoju będą meble biurowe (biurko, komoda aktowa z przesuwnymi drzwiami) w kolorze wenge (to jest okleina, więc takie jaśniejsze wenge ;) ). Pokój jest bardzo jasny, ma dwa okna od południa.

Proszę o komentarze i sugestie :)
...a potem będę myśleć o narzucie na kanapkę, która też jest w tym pokoju :) narazie jest granatowa :/ ale nią się nie należy sugerować.

Ostatnia edycja:
Do góry