reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
No piękna Aneczko... a mnie zainteresowały gry z tyłu... "Poznajemy Zawody" ?? nie mów mi, że Zosia układa puzle, rzuca kostką i liczy o ile pól ma przesunąć swojego pionka :)

No piękna Aneczko... a mnie zainteresowały gry z tyłu... "Poznajemy Zawody" ?? nie mów mi, że Zosia układa puzle, rzuca kostką i liczy o ile pól ma przesunąć swojego pionka :)
hahahahahah a wlasnie mialam sie zapytac co za gry Ania trzyma w domku!:)))))

:-DGier mam całą kolekcję bo ja przecież w szkole pracowałam, poza tym miałam takie indywidualne zajecia z dziećmi w domku i starałam sie im przymnieść zawsze cos ciekawego:tak:

Ja sie o kartke pytam, a one mi tu o grach:rolleyes2::rolleyes2:

No tak to już jest... też mam tą o zawodach :) Tomi na razie tylko układa puzzle, bo sama gra jeszcze troszkę za wiele skupienia wymaga. Rozsypuję mu je wszystkie na podłodze i szukamy po kolei co kto potrzebuje do pracy ;)

Aniu karteczka wygląda ślicznie, twoja rodzinka to ma szczęście :)) na każde święta własnoręcznie wykonana karteczka :) super

reklama
Dziewczyny znalzałam 2 tapety wczoraj w LeroyMerlin... i nei wiem na którą się zdecydować... Pomożecie?

1. Tapeta winylowa TACHE 828117 - Tapety, Dekoracja w Leroy Merlin
Na tej tapecie w rzędzie są 3 takie pomarańczowe kwadraty (ok.15/20 cm). W środku są naprzemian brązowe jak tło całej tapety lub beżowe. Ta tapetą wytapetowałabym 2/3 ściany w pokoju (bo pozostała 1/3 jest wnęką z drzwiami do łazienki). Reszta ścian byłaby wtedy jasna w kolorze "róża herbaciana" (kolor w tonacji tego pomarańczu, ale bardzo łagodny prawie beżowy, ciepły kolor)

2. Tapeta winylowa ONDE 4052-40 ERGIS - Tapety, Dekoracja w Leroy Merlin
W przypadku tej tapety pomalowałabym tą ścianę (o której była mowa wyżej) najpierw na wyraźny brązowy kolor. Na środku nakleiłabym 3 pasy tej tapetki. Reszta ścian kremowa. Taką kompozycje widzielismy w Agacie, jak szukalismy mebli. Była dokładnie ta tapeta, tyle, że tam były wnęki po obu stronach tej tapety - wymalowane właśnie na brąz, reszta ścian jasna.

Dodam, że w tym pokoju będą meble biurowe (biurko, komoda aktowa z przesuwnymi drzwiami) w kolorze wenge (to jest okleina, więc takie jaśniejsze wenge ;) ). Pokój jest bardzo jasny, ma dwa okna od południa.

Proszę o komentarze i sugestie :)
...a potem będę myśleć o narzucie na kanapkę, która też jest w tym pokoju :) narazie jest granatowa :/ ale nią się nie należy sugerować.

Ostatnia edycja:
Do góry