reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
bardzo ładnie Ewcia !!! Ania dobze zrobiła że Ci ją wysłała, super wyglądasz !:-)
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
TO TY!!?? kurcze! Dziewczyno!! Ale laska z ciebie !! i to po 2 dzieciach !! SZOK!! mi zostalo jeszcze troche po porodzie ale idzie powoli w dol...na wakacje bedzie ok.No a jak w tym Wam się widzę? ;-)
Dzięki Agnieszko teraz musze nad fryzurą popracować... nie mam pojęcia co z tymi kłakami moimi zrobić, żeby było dobrze :/ ale niemam kompletnie pomysłu. Jak będę miała chwile to pościągam od mojego taty moje zdjęcia w różnych wcieleniach i może tez mi doradzicie. Bo w Was tutaj drzemie moc nie jednego stylisty
A jak tak patrze na to zdjęcie, to przydało by mi sie kilka wizyt na solarium. Co prawda nigdy nei chodzę, ale może tej wiosny pójdę
A... i jeszcze - Tobie Agnieszko w wakacje to zyczę więcej kilogramów a nie mniej!!!
A jak tak patrze na to zdjęcie, to przydało by mi sie kilka wizyt na solarium. Co prawda nigdy nei chodzę, ale może tej wiosny pójdę
A... i jeszcze - Tobie Agnieszko w wakacje to zyczę więcej kilogramów a nie mniej!!!
Ostatnia edycja:
agnieszka...24
No takich kilogramow tez sobie zycze
Byle nie tych zbytecznych hahahah
Ewca- jeśli chodzi o włoski to widziałabym Cię w kolorzekasztanowym lub orzecha włoskiego z miodowymi refleksami. To Cię rozjaśni bo tyeraz jesteś sorki że tak napiszę "przytłumiona tym ciemnym kolorem". A kilka pasemek odmłodzi Twoją buzię (wiem że jesteś młoda ale bardzo poważnie w tej fryzurze wyglądasz)
Fryzura jak fryzura, obecnien ie mam żadnej ;P zapuszczam - choć sama nei wiem po co się męczę, jak i tak ostatecznie pewnie zetnę na krótko... a z kolorem to była to sugestia ostatniego fryzjera, coby zrobic jakąś śliwkę - coś z fioletowym odcieniem... no i mam teraz to "coś" na głowie :/
agnieszka...24
no ta 2 fotka na pomaranczowym tle wyglada super mysie ze by tobie EWUNIU pasowalo...
reklama
maylah
Fanka BB :)
Ewcia super wyglądasz w tym stroju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WOW jaka Ty szczuplutka jesteś:-):-)
WOW jaka Ty szczuplutka jesteś:-):-)