reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

No a jak w tym Wam się widzę? ;-):-p:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC07484..jpg
    DSC07484..jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC07485..jpg
    DSC07485..jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 71
reklama
Dzięki Agnieszko :) teraz musze nad fryzurą popracować... nie mam pojęcia co z tymi kłakami moimi zrobić, żeby było dobrze :/ ale niemam kompletnie pomysłu. Jak będę miała chwile to pościągam od mojego taty moje zdjęcia w różnych wcieleniach i może tez mi doradzicie. Bo w Was tutaj drzemie moc nie jednego stylisty :)

A jak tak patrze na to zdjęcie, to przydało by mi sie kilka wizyt na solarium. Co prawda nigdy nei chodzę, ale może tej wiosny pójdę :)

A... i jeszcze - Tobie Agnieszko w wakacje to zyczę więcej kilogramów a nie mniej!!! ;)

Ostatnia edycja:
Ewca- jeśli chodzi o włoski to widziałabym Cię w kolorzekasztanowym lub orzecha włoskiego z miodowymi refleksami. To Cię rozjaśni bo tyeraz jesteś sorki że tak napiszę "przytłumiona tym ciemnym kolorem". A kilka pasemek odmłodzi Twoją buzię (wiem że jesteś młoda ale bardzo poważnie w tej fryzurze wyglądasz)

Fryzura jak fryzura, obecnien ie mam żadnej ;P zapuszczam - choć sama nei wiem po co się męczę, jak i tak ostatecznie pewnie zetnę na krótko... a z kolorem to była to sugestia ostatniego fryzjera, coby zrobic jakąś śliwkę - coś z fioletowym odcieniem... no i mam teraz to "coś" na głowie :/

poleciłabym ci zrobić jasne pasemka tzn nie blond a miodowe. Coś w tym stylu jak na foto

Załączniki

• Nivea-styling_la&#114.jpg
    Nivea-styling_la&#114.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 34
  • fryzury-krotkie-&#.jpg
    fryzury-krotkie-&#.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Do góry