reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Iwonko mi chodziło ,że czarny kojarzy się z przykra uroczystością !!

a ja słyszałam ,że nie powinno i już!
Nawet pani KWAŚNIEWSKA w swoim programie mówiła!!
Ale oczywiście każdy robi jak uważa!!

A swoja drogą to niby mała czarna do wszystkiego !!:baffled:

reklama
Tez bym sie jednak upierała przy tej czerni:tak: Tym bardziej, ze ja wiekszośc ciuchów nadajacych sie na wesele mam w tym kolorze. I nie jestem jedyna ubraną na czarno osobą na weselach.

Ewcia- szkoda, ze nie chcesz mojego ubranka;-) Trudno.

Ta sukienusia, która wkleiła Kamlocia jest bardzo ładna, ale do niej trzeba miec figurke idealną:tak:- prezde wszystkim długie nogi i wyraźnie wciętą talię. A tego Ewci chyba akurat brak- tak przynajmniej ze zdjęć wygląda. Dlatego właśnie zgadzam sie z Iwon - najlepsza długość przed kolanko, ewentualnie w kolanko, ale nie za. I najlepszy jednak byłby ten podwyższony stan - czyli najwęższa część sukienki troszke powyżej pasa. To wydłuża nogi, a skraca tułów. A co do dekoltu - Justys dała taką kiecuszke z bufką na biuście- optycznie pewnie powieksza biust:tak:. I jeszcze jedno- na twoim miejscu Ewo nie kupowałabym czegos z całkiem odsłoniętymi ramionami- niech to ma choć cienkie ramiaczka, a najlepiej szersze. W ogóle najlepiej widzi mi sie dla Ciebie dekolt jak w sukienceczerwonej ewentualnie sukienka nr5 plus do tego ramiączka. A to dlatego, ze masz szczupłe, ale proporcjonalnie do sylwetki szerokie ramiona. To tyle. Jak juz cos kupisz, to sie koniecznie chwal:tak:

Aniu nie to, że nie chcę, ale obawiam się, że może być jednak za małe... poza tym na pewno znajdziesz osobę bardziej potrzebującą, której będziesz mogła je sprezentować :tak:

Na wesele nie powinno sie zakladac bialej, ani czarnej sukni. Biala jest zarezerwowana dla panny mlodej, czarna ozancza smutek i nieszczescie, kojarzy sie z pogrzebem. Jednak ostatnio zaczelo byc luzniej na weselach i w czarnych sukienkach coraz czesciej widac panie. jednak wazne, zeby przy czarnej sukni byl jakis kolorowy dodatek!!!!

EWA w czerwonej i nej nr5 wygladasz bosko!!!

Ewa nie sciemniaj - pewnie Ci sie nie podoba:tak::tak::tak::tak::tak::-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Zartuje,oczywiście:tak:
Nie byłoby za małe, bo gorset jest regulowany, a ja podałam wymiary przy całkowicie zasznurowanym. No ale rozumie, ze to troche dziwne dostac ciucha od jakiegos tam dmuchawca z bb:-D A ja nie mam komu tego dac, bo u mni ew rodzince same grubaski:tak: W każdym razie, oferta jest nadal aktualna, jakby coś.

Ewa bierz ta sukienkę od Ani!!! Bo super jest!!! :-):-):-):-):-)
A naszemu Dmuchawcowi przykro będzie i co wtedy.....:sorry2:

:-DDziewczyny wiem, że super, bo mi też się bardzo podoba... ale mi tak głupio... :zawstydzona/y:

Ania mi ją da, a póxniej mąż jej powie, że rozrzutna :-D

Ostatnia edycja:
Ale się rozpisałyście. Ja mam w tym roku 4 wesela i m. in też idę w czarnej kiecce. Wg ewcia najlepiej wygląda w czerwonej.

Justysia co do moeje figury....powiem Ci tak seksi czuje się tylko ubrana....i to powinno wystarczyć za cały komentarz:laugh2:

reklama
A ja z uporem maniaka porusze temat (zgadnijcie czego???:confused:):tak: KARTECZEK!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D Pochwale sie, ze wczoraj kupiłam piórka farbowane na zielono bo z malowaniem białych farbą dostawałam szału! Normalnie ja to mam szczęście, nie? Przypadkiem mi sie takie trafiły:tak:

Bo w jednym ze wzorów trawka jest z piórka:
P1090249..jpg
Tu malowane farbą. Jak zrobię jakąś z niemalowanym, to wstawię, ok?

I jeszcze mam pytanko do Was? Z czego zrobić to tło, zeby nie wyglądało tak badziewnie? Może lepsze byłoby w kolorze kartki po prostu z namalowanymi chmurkami? Bo to mi sie jakoś nie widzi:no:

Do góry