reklama
justysia85
Fanka BB :)
Ewcia wyglądasz rewelacyjnie!!!!
Byś zrobiła OGROMNY błąd jakbyś jej nie wzięła!!
Normalnie jakbys sie urodziła w tej kiecce!!
A włoski Cię postarzają ,ten kolorek sie znaczy WILSONKA ma racje!
Z jasnymi pasmami byłoby git!!;-):-)
Szkoda ,że ze mnie nie chce tak łatwo zejść jak z Ciebie -niby kochanego ciałka nigdy nie zawiele,ale też ile można;-)!!
Byś zrobiła OGROMNY błąd jakbyś jej nie wzięła!!
Normalnie jakbys sie urodziła w tej kiecce!!
A włoski Cię postarzają ,ten kolorek sie znaczy WILSONKA ma racje!
Z jasnymi pasmami byłoby git!!;-):-)
Szkoda ,że ze mnie nie chce tak łatwo zejść jak z Ciebie -niby kochanego ciałka nigdy nie zawiele,ale też ile można;-)!!
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dla mnie bomba! :-)
A co do fryzurki- też Cię widzę z pasemkami i taka niesforna fryzurka pełna różnych kędziorków zachodzacych na buzie Nie zaczesywałabym włosów całkiem do tyłu
Raczej pasuje mi do Ciebie grzyweczka
Cos takiego mniej wiecej
Najbardziej podoba mi sie pierwsza fotka.
Dziewczyny, bardzo mi się podobają fryzurki które wkleiłyście, ale obawiam się, że ułożenie czegoś takiego to nie lada wyczyn... Niby twórczy nieład... ale żeby ten nieład ładnie wyglądał to trzeba się namęczyć - przynajmniej z moimi włosami :/
Dokladnie... ja nie mam sily ukladac sobie wlosow... dlatego przewaznie mam dlugie, choc 2 dni temus cielam i juz widze,ze niemam tyle zaparcia,zeby co 2 dni je ukladac...Dziewczyny, bardzo mi się podobają fryzurki które wkleiłyście, ale obawiam się, że ułożenie czegoś takiego to nie lada wyczyn... Niby twórczy nieład... ale żeby ten nieład ładnie wyglądał to trzeba się namęczyć - przynajmniej z moimi włosami :/
Slicznie wygladasz w tym kompeciku!! laska z Ciebie ,ze ho ho
justysia85
EWO u mnie z układaniem to samo ,musiałbym chodzić do do fryzjera chyba ,żeby mieć ładnie ułożonei wygladać jak ludz.
Wczochrasz troche gumy do włosów czy pianki bedzie git.
Wczochrasz troche gumy do włosów czy pianki bedzie git.
tralalala1
Ewa co do fryzur to popieram dziewczyny. Ania ma też rację jeśli chodzi o buty-muszą być koniecznie ciemne i zabudowane, bo to doda elegancji i szyku. A na ramiona masz zamiar coś narzucić? Może jakiś szal?
Dziewczyny, bardzo mi się podobają fryzurki które wkleiłyście, ale obawiam się, że ułożenie czegoś takiego to nie lada wyczyn... Niby twórczy nieład... ale żeby ten nieład ładnie wyglądał to trzeba się namęczyć - przynajmniej z moimi włosami :/
ewcia ja nie miałam na myśli fryzury tylko kolor. Wiem że przy dwójce dzieci ciężko o ułożenie włosków. Ale jak wybierzesz sie do fryzjera zrób jakis odcień brązu z pasemkami miodowymi. Będziesz fajnie wyglądała
Ja na ślubie miałam ciemne a potem zrobiłam tzw miodową koronę i fajnie wyszłlo
Ostatnia edycja:
reklama
adudz82
Lipcowa mamusia :)
Ewcia dziewczyny chyba już wszystko powiedziały, a raczej napisały
ja też bym buciki ubrała czarne do tego stroju, a fryzurka to mi się chyba najbardziej podoba ta co się powtórzyła u jednej i drugiej Ani - ta na pomarańczowym tle, a co do ramion to może szal tak jak pisała tralala, ale chyba bym wybrała jakieś ładne krótkie bolerko, chociaż do kościoła i na sesję zdjęciową - bo chyba dobrze kojarzę, że masz być świadkiem?? tak ??
ja też bym buciki ubrała czarne do tego stroju, a fryzurka to mi się chyba najbardziej podoba ta co się powtórzyła u jednej i drugiej Ani - ta na pomarańczowym tle, a co do ramion to może szal tak jak pisała tralala, ale chyba bym wybrała jakieś ładne krótkie bolerko, chociaż do kościoła i na sesję zdjęciową - bo chyba dobrze kojarzę, że masz być świadkiem?? tak ??