reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Aniu a może z jakiejś bibułki, albo gładkiego papieru w niebieskim kolorze... sama nie wiem... idealny byłby papier pakunkowy w chmurki ;P

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Ewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- Ty to masz pomysły!!!!!!!!!!!!!!! Papier w chmurki!!!!!! Tylko skąd ja kurde taki wezmę? Czyzbym miala aż takie szczęscie????:confused::-):-):-)

Aniu ty masz w swoim domu skarbnicę materiałów... może o tym nie wiesz, ale wśród papierów pakunkowych na pewno coś odpowiedniego byś znalazła.... nie mów, że nie masz papieru pakunkowego w chmurki?? normalnie jestem w szoku :szok::-D

:-D:-D:-D:-D:-D
Nie, akurat takiego nie mam. Ale w któryms ze sklepów widzialam tapete papierowa w chmurki:confused: Moze bym tak skoczyła do miasta?:confused:

Tylko czy to nie bedzie naciatrane za bardzo,bo jajka sa z takiech kolorowych papierów właśnie?

No to faktycznie może być zbyt ciaprate.... a biała tapeta, taka w takie kulki jakby styropian? albo wogóle jakiś biały papier z fakturą?

Ania, ja myślę ze wystarczyłby jakiś papier do wizytówek jasny. A skoro masz białego pod dostatkiem (czego Ci zazdroszcżę, bo ja musże się zaopatrzyć a z kasa krucho ;/) to spoko coś znajdziesz w jakąś fajną fakturke.

Beatko mnie sie po prostu przez te kilka lat troche nazbierało takich skrawków, a format a4 na kartki tez musze kupować, a to tanie nie jest:no:. Ale wiesz co? Znalazłam ostatnio na necie przepis na papier czerpany robiony samodzielnie ze starych gazet, moge Ci podesłać na maila:tak: Co prawda jeszcze go nie wypróbowałam, ale napewno kiedys to nastapi:tak:

ANIU mi sie wydaje ,że jak dasz coś na tło np. te chmurki to popsuje cały efekt kartki.
Bo wiesz co za dużo to nie zdrowo
Mi osobiscie sie podoba tak jak jest.
A na fotce wcale nie widać ,że to malowane piórka.
U nas w kwiaciarni w miescie są różniaste kolory piór ,przynajmniej były!!:tak:;-):-)

reklama
Dziewczyny, a moze coś takiego?

P1090283..jpg

Do góry