reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Dzięki dziewczyny... miło usłyszeć, że fajnie się wygląda :) oczywiście mówię o figurce, bo o detalach (twarz, włosy) nie mówię... aż dziwne, że wkleiłam bez zamazania twarzy, bo najchętniej to bym ja wycięła!!!

Aniu wklejaj tą fotkę w sukience czem prędzej!! jeśli chodzi o zarządzanie załącznikami to forum jest fajne bo można wklejać ile się chce... anie tak jak w tamtym po 2 :)

reklama
:-) Ja juz wyrzuciłam to zdjęcie:tak: Zreszta sukienki to i tak na nim nie było widac bo samowyzwalaczem robiłam, a sukienka dół ma z atłasu:tak:

Ewka tez uwazam, ze najlepiej Ci w tej czerwonej sukience. PAsuje do CIebie ten kolor. Dobrze byloby Ci tez w chabrowym. [moj ulubiony kolor:p]
Co do fasonu... tak jak Ania napisala, cos w kolano, nawet lekko przed.
Majac taka figure jak Ty wybralabym dopasowana sukienke. Tzw mala czarna, albo mala czerwona ;)
skromna sukienka + szpilki + dodatki + fryzura + makijaz i robisz wrazenie piorunujace.

EWO ,ale z CIEBIE DŻAGA !!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
naprawde.....:tak::tak::tak::tak::tak:
Ja też jestem za czerwoną kiecką dla Ciebie przed kolano na karczku!!!:tak::tak::tak::tak::tak:

Wogóle z WAS lasencje WILSONKA ,ANIE ,BEATY ,Madzie tylko ja SZAFA Z BRZUCHEM !!
ale nic nie trzeba gadać tylko brać się ,czekam na wiosne moje ulubione rolki i HEJA!!!!!:-)

Ewa wklejam zdjecia sukienki:

Szkoda, ze wyrzuciłam moje w niej zdjecie, bo chciałam Ci pokazac jak z mojego biusciku- małe b robi sie w niej duze c, a z biustonoszem d:tak:
P1090278..jpg P1090276..jpg P1090275..jpg

A tutaj to małe ubranko, o którym pisałam. Chetnie bym C je sprezentowała, gdyby Ci sie podobało, bo taka chuda to ja juz nigdy nie bede, a nawet bym nie chciała. Ubranko jest naprawde fajne.
P1090280..jpg P1090279..jpg P1090281..jpg

reklama
Aniu oba ciuszki super! Sukienusia na prawdę pierwsza klasa! a ten komplet z gorsecikiem po prostu śliczny!!! :)

A tak w ogóle, to na wesele w czerni się nie idzie prawda?

Do góry