reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Zamieszczam fotki... teraz na szybko robiłam więc nie patrzcie na fryzurę (bo tu też mam problem i nie wiem co zrobić z włosami :baffled: na razie zapuszczam coby potem było więcej możliwości).

Proszę komentujcie... czy lepiej krótkie, czy długie czy falbaniaste, czy na szyję, czy klasyczny dekolt, czy wiązane na szyi :confused:

Acha... i musze się przyznać, że sama byłam w szoku, że weszłam w moją studniówkową sukienkę (wiązana bluzka ze spudnicą) -> to w końcu już 6 lat i dwie ciąże.

Załączniki

• DSC07321..jpg
    DSC07321..jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC07319..jpg
    DSC07319..jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC07327..jpg
    DSC07327..jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC07311..jpg
    DSC07311..jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC07315..jpg
    DSC07315..jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC07331..jpg
    DSC07331..jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC07323..jpg
    DSC07323..jpg
    19 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC07329..jpg
    DSC07329..jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC07320..jpg
    DSC07320..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
Ewcia - jesteś zgrabniutka:tak:

Jak dla mnie to zdecydowanie lepiej wygladasz w krótkim :tak:. Wiec ja bym Ci radziła krótką sukienke w kolanko (nie za:no:) z podwyższonym stanem. Co do dekoltu to moim zdaniem odpada dekolt w szpic- to wydłuża tułów. A co do reszty, to zalezy co lubisz. Mnie osobiście najlepiej podobasz sie w czerwonej sukience.

EWA 85 Moim zdaniem najkozystniej i najładniej wyglądasz w sukience nr 5 :) kobiecko, skromnie, delikatnie i....sexownie :p
Jak dla mnie nr 5 to faworyt:)
Ps ale masz figurke :)

931795_328..jpg
vv3053x12_328..jpg
467_6..jpg
vvx2170x04_328..jpg

Znalazłam takie:-D

Najbardziej by mi do Twojej figurki pasował szeroki dół, ale nie wiem czy lubisz? Ta sukienka z czerwienia mi sie strasznie podoba i taki fason byłby fajny dla Ciebie.
A sukienka nr 5 mnie tez sie podoba, ale lepiej wygladasz w czerwonej:-)

A tak poza tym to ja mam sukienke, w której byłoby Ci dobrze:-D Czarna, rozmiar duze 36/albo małe 38. Moge Ci pozyczyc, chcesz?:-D

Aniu co do rozmiaru to ja małe 36 noszę... a ostatnio z tyłka mi lecą jeansy kupione w Orsayu rozmiar 34 :/ no i niestety w biuście mam to samo albo nawet gorzej... za to płaski brzuszek i wcięcie w talii to moje marzenie ;P

Bardzo podoba mi się ta ostatnia sukienka, którą wkleiłaś :) tylko ja muszę chyba mieć jakiś ożywiający kolorek... ale będę szukać czegoś w ten deseń.

No to nie- ja z orsaya nosze 36:tak: Ale biust to ona fajnie powieksza. Głupek ze mnie bo juz ja mierzyłam i sfotografowałam sie:-D dla Ciebie. A w rozmiarze 34/36 mam fajne ubranko, które załozyłam raz i potem byłam do niego za gruba- gorset+ spódniczka w kolanko. W kolorkach: braz+ fiolet+delikatny/brudny róż. To ubranko podkresla talie:tak: bo zawsze z tym miałam kłopot.

A tu link do tej sukienki co ci sie podoba- jest tez niebieska
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka satynowa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry