reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
Zamieszczam fotki... teraz na szybko robiłam więc nie patrzcie na fryzurę (bo tu też mam problem i nie wiem co zrobić z włosami :baffled: na razie zapuszczam coby potem było więcej możliwości).

Proszę komentujcie... czy lepiej krótkie, czy długie czy falbaniaste, czy na szyję, czy klasyczny dekolt, czy wiązane na szyi :confused:

Acha... i musze się przyznać, że sama byłam w szoku, że weszłam w moją studniówkową sukienkę (wiązana bluzka ze spudnicą) -> to w końcu już 6 lat i dwie ciąże.

Załączniki

• DSC07321..jpg
    DSC07321..jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07319..jpg
    DSC07319..jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC07327..jpg
    DSC07327..jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07311..jpg
    DSC07311..jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07315..jpg
    DSC07315..jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC07331..jpg
    DSC07331..jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC07323..jpg
    DSC07323..jpg
    19 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC07329..jpg
    DSC07329..jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC07320..jpg
    DSC07320..jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnia edycja:
Ewcia - jesteś zgrabniutka:tak:

Jak dla mnie to zdecydowanie lepiej wygladasz w krótkim :tak:. Wiec ja bym Ci radziła krótką sukienke w kolanko (nie za:no:) z podwyższonym stanem. Co do dekoltu to moim zdaniem odpada dekolt w szpic- to wydłuża tułów. A co do reszty, to zalezy co lubisz. Mnie osobiście najlepiej podobasz sie w czerwonej sukience.

EWA 85 Moim zdaniem najkozystniej i najładniej wyglądasz w sukience nr 5 :) kobiecko, skromnie, delikatnie i....sexownie :p
Jak dla mnie nr 5 to faworyt:)
Ps ale masz figurke :)

931795_328..jpg
vv3053x12_328..jpg
467_6..jpg
vvx2170x04_328..jpg

Znalazłam takie:-D

Najbardziej by mi do Twojej figurki pasował szeroki dół, ale nie wiem czy lubisz? Ta sukienka z czerwienia mi sie strasznie podoba i taki fason byłby fajny dla Ciebie.
A sukienka nr 5 mnie tez sie podoba, ale lepiej wygladasz w czerwonej:-)

A tak poza tym to ja mam sukienke, w której byłoby Ci dobrze:-D Czarna, rozmiar duze 36/albo małe 38. Moge Ci pozyczyc, chcesz?:-D

Aniu co do rozmiaru to ja małe 36 noszę... a ostatnio z tyłka mi lecą jeansy kupione w Orsayu rozmiar 34 :/ no i niestety w biuście mam to samo albo nawet gorzej... za to płaski brzuszek i wcięcie w talii to moje marzenie ;P

Bardzo podoba mi się ta ostatnia sukienka, którą wkleiłaś :) tylko ja muszę chyba mieć jakiś ożywiający kolorek... ale będę szukać czegoś w ten deseń.

No to nie- ja z orsaya nosze 36:tak: Ale biust to ona fajnie powieksza. Głupek ze mnie bo juz ja mierzyłam i sfotografowałam sie:-D dla Ciebie. A w rozmiarze 34/36 mam fajne ubranko, które załozyłam raz i potem byłam do niego za gruba- gorset+ spódniczka w kolanko. W kolorkach: braz+ fiolet+delikatny/brudny róż. To ubranko podkresla talie:tak: bo zawsze z tym miałam kłopot.

A tu link do tej sukienki co ci sie podoba- jest tez niebieska
Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka satynowa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry