reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Na dworze tez dobrze. Bedziesz malowac z natury:-), bo ja szkicuje z natury i robie zdjecia, a farbe nakładam w domu, patrząc na fotki:tak:

reklama
Mariska ma śliczny pokoik, i faktycznie połączenie zieleni z różem wygląda super:-):-):-)

bardzo fajne propozyje pokoi dla dzieci sa na stronie leroy merlin naprawde super ja czesto ogladam zamieszczone tam fotki i biore rozne pomysly :-)

zgadzam sie - warto poszukać
ja na wiosne planuje taki niewielki remoncik moze nie remoncik a bardziej zmiane kolorystyki i stylu w duzym pokoju i tez tam podgladam pomysly innych :-)
a jakie tam pokoje dzieciece sa oooooooooooooo maaaaaaaaaaatkooooooooo cuda i dziwy i niektorzy jakie cuda na scianach maluja

BEATKO sliczny pokoik!!!!!!!!!!!!!! U nas tez kroluje polaczenie zieleni z rozem w kaciku malej. Tylko,ze niestety ma swojego pokoiku... Choc ja mysle, jakby tu przedzielic na pol nasza sypialnie,zeby zrobic jej swoj pokoj...

BEATKO sliczny pokoik!!!!!!!!!!!!!! U nas tez kroluje polaczenie zieleni z rozem w kaciku malej. Tylko,ze niestety ma swojego pokoiku... Choc ja mysle, jakby tu przedzielic na pol nasza sypialnie,zeby zrobic jej swoj pokoj...
dziekuje:-)
ja tez uwilelbiam te polaczenie, a zielen tak fajnie na mnie dziala, dlatego mamy wozek zielony i inne rzeczy. szkoda ze takich zywych zielonych ubranek nie ma:-( ciezko znalezc

goteczko- jak widac takich rzeczy sie nie zapomina i milo ze do nas wpadlas :tak: A moge jeszcze zapytac jakimi farbami to malowalas?

Beatko- pokoj ma Mari sliczniutki mam nadzieje ze Thomas w efekcie koncowym tez taki 'zwyczajny' pokoik bedzie mial (moze nie w tych barwach tylko :-D chociaz mi sie bardzo podobaja)

Orsi dziekuje za pomysl z Leroy Merlin rzeczywiscie cuda niektorzy maja... A te malowidla w pokojach dzieciecych to wow :szok: wlasnie takie oczy robilam:-)

reklama
Nie wiem na jakim wątku poruszyć ten temat... ale potrzebuję jakiś ciuch na wesele brata. Będę świadkiem, chciałabym żeby moja "kreacja" była elegancka i kobieca, ale nie za poważna... jakbyście widziały w jakimś sklepie, że tak powiem "sieciowym" coś godnego uwagi to dajcie znać albo tu albo na priv. Porobię sobie zdjęcia w tym co mam w szafie i powiecie mnie w czym wyglądam dobrze a w czym gorzej, co mi pasuje żebym wiedziała czego szukać i na co zwracać uwagę, bo ja pod tym względem noga jestem :/ Mam nadzieję, że pomożecie :D PLIS!!!

Do góry