reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Na dworze tez dobrze. Bedziesz malowac z natury:-), bo ja szkicuje z natury i robie zdjecia, a farbe nakładam w domu, patrząc na fotki:tak:

reklama
Mariska ma śliczny pokoik, i faktycznie połączenie zieleni z różem wygląda super:-):-):-)

bardzo fajne propozyje pokoi dla dzieci sa na stronie leroy merlin naprawde super ja czesto ogladam zamieszczone tam fotki i biore rozne pomysly :-)

zgadzam sie - warto poszukać
ja na wiosne planuje taki niewielki remoncik moze nie remoncik a bardziej zmiane kolorystyki i stylu w duzym pokoju i tez tam podgladam pomysly innych :-)
a jakie tam pokoje dzieciece sa oooooooooooooo maaaaaaaaaaatkooooooooo cuda i dziwy i niektorzy jakie cuda na scianach maluja

BEATKO sliczny pokoik!!!!!!!!!!!!!! U nas tez kroluje polaczenie zieleni z rozem w kaciku malej. Tylko,ze niestety ma swojego pokoiku... Choc ja mysle, jakby tu przedzielic na pol nasza sypialnie,zeby zrobic jej swoj pokoj...

BEATKO sliczny pokoik!!!!!!!!!!!!!! U nas tez kroluje polaczenie zieleni z rozem w kaciku malej. Tylko,ze niestety ma swojego pokoiku... Choc ja mysle, jakby tu przedzielic na pol nasza sypialnie,zeby zrobic jej swoj pokoj...
dziekuje:-)
ja tez uwilelbiam te polaczenie, a zielen tak fajnie na mnie dziala, dlatego mamy wozek zielony i inne rzeczy. szkoda ze takich zywych zielonych ubranek nie ma:-( ciezko znalezc

goteczko- jak widac takich rzeczy sie nie zapomina i milo ze do nas wpadlas :tak: A moge jeszcze zapytac jakimi farbami to malowalas?

Beatko- pokoj ma Mari sliczniutki mam nadzieje ze Thomas w efekcie koncowym tez taki 'zwyczajny' pokoik bedzie mial (moze nie w tych barwach tylko :-D chociaz mi sie bardzo podobaja)

Orsi dziekuje za pomysl z Leroy Merlin rzeczywiscie cuda niektorzy maja... A te malowidla w pokojach dzieciecych to wow :szok: wlasnie takie oczy robilam:-)

reklama
Nie wiem na jakim wątku poruszyć ten temat... ale potrzebuję jakiś ciuch na wesele brata. Będę świadkiem, chciałabym żeby moja "kreacja" była elegancka i kobieca, ale nie za poważna... jakbyście widziały w jakimś sklepie, że tak powiem "sieciowym" coś godnego uwagi to dajcie znać albo tu albo na priv. Porobię sobie zdjęcia w tym co mam w szafie i powiecie mnie w czym wyglądam dobrze a w czym gorzej, co mi pasuje żebym wiedziała czego szukać i na co zwracać uwagę, bo ja pod tym względem noga jestem :/ Mam nadzieję, że pomożecie :D PLIS!!!

Do góry