reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

EWa mo ogólnie sie podobają firany w stylu rolet rzymskich ,tylko akurat nie ten wzór firany.
Mi sie marzy takie cosik jak jest wyrzej z tym lambrekinem i zasłonami.Ekstra to wygląda.
Panel Kwiaty - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar
a ten nawet fajny wzorek.
Zaraz ci znajde fanych firanek które mi sie podobaja oczywiście.
Kiedyś byłam w salonie firan AGORA u nas i zobaczyłam piękne rolety rzymskie i do tego nakrycia na pufy i wiesz jaka cena .
2,5 TYS. ponad,rozdziabiłam dziub i tak stałam przez 5 min. razem mamą.
Moja mama jest krawcową i też za głowe sie złapała.:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
No ja niestety na żadne lambrekiny i dekoracyjne zasłonki też pozwolić sobie nie mogę :cool: one zabierają światło, a ja mam północne zadaszone okno :no: nie wiem co tam zawieszę :baffled:

No ja niestety na żadne lambrekiny i dekoracyjne zasłonki też pozwolić sobie nie mogę :cool: one zabierają światło, a ja mam północne zadaszone okno :no: nie wiem co tam zawieszę :baffled:

pozostaja typu rolet rzymskich:shocked2:.
Wiesz zobaczyłam cos zaje.....
Zasłony - sklep internetowy bon prix
4rzad druga firanka kolor kremowy mmmmm......:-):-):-):-):-p:-p:-p:-p

EWUS a takie cosik by Ci nie pasowało.
zobacz powyszy link drugi rzad ostatnia firana (w2rzedzie):confused:
fajne to .

Ostatnia edycja:
ja mam szczescie bo moja ciocia pracuje w sklepie z firankami i tam je szyje, no i ona z byle resztek potrafi zrobic cudo, juz sie nie moge doczekac az sie przeprowadze bo obiecala mi uszyc jakies wyjotkowe,
zrobie kiedy zdjecia i wkleje te ktore mi ostattnio uszyla w 15 min wlasnie ze "szmat"

Ewo ja tez mam ciemno w mieszkaniu. Biorac pod uwage ten fakt oraz wyglad okna i pokoju:-D zdecydowałabym sie na:
  • długa firanke na drzewi balkonowe, a krótka na okno:tak:
  • najlepiej z cieniutkiej organzy
  • obie w rzucik podobny do tego na scianie (tapeta przy stole)
  • i proponowałabym dwa kolory tkaniny (w ten sam rzucik)- ecru i bladziutka zielen w odcieniu ściany
  • na okno dałabym tylko ecru
  • a na drzwi trzy zachodzące na siebie warstwy: zielona, ecru, zielona (zielona na szynie zewnętrznej karnisza-czyli zasłonowej)
No i ja jestem fanką prostoty i nie podoba mi sie takie wymyslne upinanie firan. Te panele są fjne ale jak dla mnie wygladają "sztywniacko":-D. Jakoś nie chciałabym, zeby mi aka płachta w oknie wisiała:-D Wolę miękko układajace siętkaniny. No ale, co ludź, to inny gust:tak:Poza tym to Twoje mieszkanko przecież.

reklama
Do góry