reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Oj, Ewa wybacz, jakos dawno tu nie zagladałam i dlatego nie odpisałam. Mnie sie jednak lepiej widzi z krótka, ale i długa moze byc, Tylko, ze ja bym nie dawała tej zasłony po srodku:no:, ewentulanie całkiem po lewej stronie okna. Jeszcze cos mi sie kojarzy, ze moze fajny byłby taki skos w tym okienku? Jak bede miec chwilke,m to Ci szkicne, jak to widze:tak:

reklama
Ewa ja to widze tak:
P1080713.jpg

Oba materiały koniecznie wykonczone taka sama lamówka.

Tu masz cos w tym stylu:
http://rustyka24.republika.pl/files/skos.jpg

A tu materiał w rzucik:-) W sumie obie obie mogłybby byc w rzucik, zarówno zielona jak i biała, czy ecru:
TwojeFirany.pl - niepowtarzalny styl w Twoim oknie

A tu taki: (persja)
Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.firany-zaslony.pl/product_thumb.php?img=images/wisan/persja.jpg&w=116&h=110

Ostatnia edycja:
Dmuchawcu fajne te skosy :tak: bardzo mi się podobają... będę musiała pokazać mężulkowi... zobaczymy co on na to. A później sru do sklepu poszukać jakiegoś materiału. Bo wolę jednak zobaczyc na żywo i dobrać kolory. Przez internet bałabym się zamawiać firanki.

A co do tego "farfocla" co powiesiłam na srodku to była taka zagrywka jaką stosuje czasem mój mąż podczas kreatywnego rozwiązywania problemów. Powiesiłam tą zasłonkę tam po środku coby była ona jakimś motorem do kombinowania. Sama myślałam o zasłonce tylko z prawej strony :-D:-p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mające jakieś konkretny talent, hobby (rysowanie, malarstwo, projektowanie, wizaż, itp.....) bardzo proszę o kontakt na PW.

Wczoraj ogladałam sobie łazienki i weszłam na kuchnie.
ZObaczyłam to cudo i sie zakochałam.
CHCE TAKĄ KUCHNIE I BASTA!!

Salon bedzie w stylu klasycznym ,wiec te mebelki beda w sam raz.
A ,że mam w domku stolarza to już powiedział ,że zrobi swojej kochanej połówce.
Tylko nie od razu ,bo to potrwa!!
ALE bedę w niej szaleć ,hmmmm,ale sie rozmażyłam!!
:-):-):-):-):-):cool:
Kuchnia w stylu prowansalskim - zdjęcie

piekna ta kuchnia!!!!

Ej, a wiecie co??:-)
Ja niby kalendarz dla męża mam na Walentynki, ale jeszcze walentynke chce zrobic i zastanawiam sie czy taka tradycyjna papierową czy coś bardziej oryginalnego. Jakbyście miały pomysły, to poproszę tutaj:-)

reklama
Do góry