reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

reklama
No wiesz...bo ja byłam rok temu:-) na pewno bym wpadła:tak::-D.

A tak w ogóle to na allegro ludzie zarabiaja w ten sposób, ze kupuja w lumpach, a potem sprzedaja(super paka 3-6 miesiecy)!:-D za drozej:tak:

Ostatnia edycja:

dmuchawiec to mi ochoty narobilas :) widze ze nie jestem sama maniaczka-nalogowiec i kolekcjoner ;)

Wczoraj ogladałam sobie łazienki i weszłam na kuchnie.
ZObaczyłam to cudo i sie zakochałam.
CHCE TAKĄ KUCHNIE I BASTA!!

Salon bedzie w stylu klasycznym ,wiec te mebelki beda w sam raz.
A ,że mam w domku stolarza to już powiedział ,że zrobi swojej kochanej połówce.
Tylko nie od razu ,bo to potrwa!!
ALE bedę w niej szaleć ,hmmmm,ale sie rozmażyłam!!
:-):-):-):-):-):cool:
Kuchnia w stylu prowansalskim - zdjęcie

Justysia śliczna ta kuchnia... ja, a jeszcze bardziej mój mąż, chorujemy na kuchnię z wyspą... no ale niestety za mało miejsca na to mamy, pozostał nam jedynie półwysep z ladą :-)

Czy Agnieszka wklejała już gdzieś te swoje firaneczki??

No faktycznie przesliczna ta kuchnia. Masz szczescie, ze masz stolarza w domu bo moj to moze eweentualnie taka pospawac..hehe..:-D:-D:-D

No my spacerek mamy tez zaliczony... u was tony sniegu i zimno..hehe a u mnie jest +3 stopnie i pada co jakis czas deszczyk...

reklama
A mój kreatywny chemik... może najwyżej... hmmm... co on może zrobić... kiedyś mu się chciało to gotował, ale teraz już nie ma na to czasu.

A co do firanek... to myślałam o czymś takim. Oczywiście nie mówię o wzorze tylko o tego typu panelach... mam przy suficie karnisz z dwoma szynami, więc mogły by zachodzić na siebie odrobinę i mogły by być 2 rodzaje takich paneli (tak jak na zdjęciu w tym drugim linku)
Panel Kwiaty - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar
Firany Nowoczesne Ekrany z organzy z obciążeniem - Swiat Firan, Firany, Firanki, Zaslony, Szycie na Wymiar
emarket

Do góry