reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zainteresowania, hobby...

Oj Dirty Dancing to też mój ulubiony film :tak: nie wiem ile miałam lat jak go pierwszy raz widziałam ale był to jeden z pierwszych filmów, które mieliśmy na VIDEO, które wtedy było czymś niespotykanym. Pewnie jak pierwszy raz oglądałam ten film to nie bardzo jażyłam o co tak na prawdę w nim chodzi, ale podobało mi się jak ładnie tańczyli :-D
Sprawdziłam na Wiki i Dirty Dancing został nakręcony w 1987 (miałam 2 lata) no ale oglądałam go na pewno jak miałam mniej niż 6 (z racji tego, że się z rodzicami często przeprowadzaliśmy, niektóre fakty kojarzę z odpowiednim mieszkaniem ;-))

reklama
Ewa, ja też się czeto przeprowadzałam w dzieciństwie, ok 6 razy, i mam tak samo jak Ty,ze pamietam, ze coś się wydarzyło w tym mieszkaniu, a nie w innym, więc mniej więcej pamiętam ile miałam w tedy lat :-) I Dirty Dancing też jak byłam mała widziałam pierwszy raz, a ta muzyka mnie ukrzekła i urzeka do dzić, szkoda że Patrick już nie żyje:no:

pytałam już na wątku głównym ale jeszcze tu zapytam:

czy któraś z was bawi się obróbką zdjęć na komputerze?? jeżeli tak to jakie programy polecacie?? i moze któraś poleci jakiś fajny program do retuszu starych zdjęć??

za wszelkie info dziękuję

Obróbką zdjęć bawi sę mój mąż i twierdzi, że najfajniejszy jest Adobe Photoshop:-D Też trochę używałam tego programu. Mąż retuszował właśnie głównie stare zdjęcia. Jego babcia miała swoje zdjęcie z dzieciństwa złożone na cztery i w miejscach zagięcia popękało. Mąż zrobił je tak, jakby wcale nie było zaginane:tak:
To tyle wiem na ten temat;-)

Adudz ja operuje na programie Photo Collage Studio.
Jestem totalna amatorka i zajmuje sie tylko obrobka zdjec.
Z retuszem nie mialam doczynienia.. ale program warty zainstalowania.

Dla zainteresowanych mocną muzyką:
Wiecie że w przyszłym roku w PL będzie Metallica , Slayer, Anthrax i Mastodon ??

cyt: "Bilety na Sonisphere Festival w cenach 198 zł i 400 zł, pakiet VIP w cenie 880 zł.dostępne będą na stronie internetowej od 10 grudnia, od godz. 10.00. W punktach sprzedaży nabyć je będzie można od 19 grudnia 2009 roku."

Ceny jednak mnie ciut zniechęciły:-:)-:)-(

Dla zainteresowanych mocną muzyką:
Wiecie że w przyszłym roku w PL będzie Metallica , Slayer, Anthrax i Mastodon ??

cyt: "Bilety na Sonisphere Festival w cenach 198 zł i 400 zł, pakiet VIP w cenie 880 zł.dostępne będą na stronie internetowej od 10 grudnia, od godz. 10.00. W punktach sprzedaży nabyć je będzie można od 19 grudnia 2009 roku."

Ceny jednak mnie ciut zniechęciły:-:)-:)-(
Jezusicku toż to czasy mojej młodości :-DMetallica uwielbiałam ich a teraz nawet nie wiem co grają:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wypadłam z obiegu totalnie.

reklama
Chciałam się pochwalić moją ostatnia karteczką, dla wujka, który jest profesorem "od krów". Zajmuje się dobieraniem paszy dla krówek, coby dawały dużo mleczka.

Załączniki

• 20091226121.jpg
    20091226121.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 20091226123.jpg
    20091226123.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 20091226124.jpg
    20091226124.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 55
Do góry