reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
znalazłam :) moje małe przemyślenia po rozstaniu... nic wielkiego kilka kartek... nazwałam tą mini opowieść Toksyczna miłość - napisałam w kilka dni po tym jak rozstałam się z pierwszym facetem... i to było najlepsze co mnie w zyciu spotkało :-) trochę to grafomańskie bo byłam wtedy w gimnazjum - ale tak to wyglądało

Były dwie siostry śmierć i noc.doc 2shared - download

pozniej poszukam jeszcze 4 peron jakas taka mini praca na konkurs o narkomanii:-)

o cholercia! wow! :-)

wprawdzie moje prce to nic z waszymi talentami no ale..... S5004006.jpg, S5004009.jpg

Larvunia, Aestima powiedzcie jakiej grubości filcu używacie do zwierzaków? Larvunia, a do zakładek? Tak mi sie spodobały te Wasze cuda, ze już wypatrzyłam na allegro filc i będę próbować :)

Uwielbiam ten wątek! :-)

Marta, baaardzo mi się podobają Twoje prace! I wcale nie żartuję, naprawdę masz talent!
:-)

marta rewelka!

Evka a wiesz co... ja z filcu nigdy nic nie robilam i nawet nie wiem jak to sie robi... jak wyglada i z czego sie to robi hehehehe
ja robie z materialow wszystko ;p
Material obkrajam, zszywam przewaznie recznie i wypycham .... link juz wczesniej podawalam czym... sztucznym puchem takim.
W srodek np tulowia zakladek do ksiazek wkladalam tektorkę zlozona pare razy co by sztywno bylo, ale poluje tez na tekie cos jak jest w nowych koszulach nie wiem jak sie to nazywa. Pod kolniezykami nowych koszul taki plastik jest. I to bym chciala dawac do zakladek, by mozna bylo je prac.

a pochwale sie Wam ze w sobote przyjezdza do mnie mama i oddaje mi swoje (juz wieki nic nie robila) druty i szydelka i bede czapki robic dla swoich dzieci heheheh a pozniej chce sie przymierzyc za inne rzeczy mam juz wsio w glowie :-D:-D ale nie bede was tu zanudzac, jak juz porobie to bede sie chwalic :tak:

reklama
Do góry