reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

forever aż mi sie głupio zrobiło :sorry2: ale to bardzo proste - na prawdę :-)
robiłam choinki małe duże z różnych rodzajów muszelek są świetne mam taką książkę "ozdoby z makaronu" tam są cuda :-)
A jak byś chciałą sie dowiedzieć jak karczochy robię to podam fajne linki, no a pomysły potem przychodzą same ;-)

reklama
kati ja juz dawno podziwialam twoje wytwory-sa cudne i wymagaja wiele pracy

a to jesszcze cos ode mnie zeby bylo kolorowo:)
S5004080.jpgwalentynkowe serce dla mojej dominisi, zapakowane w koperte- od cichego wielbiciela hehheeS5004072.jpgkwiatki z lisci
S5004069.jpgS5004065.jpg i moje roze:)

jej, jakie tu cuda!

Kati twoje jajka podziwialam juz w zeszly roku, swietne sa! najbardziej podobaja mi sie brozowe myszki:)

marta zainspirowalas mnie! Ide szukac czrwonego materialu do pokrojenia:)

kati wow super...sama chętnie bym coś takiego porobiła tylko u nas nie istnieje coś takiego jak pasmanteria wszystko musze z ebay'a zamawiać i nie wiem czy znajde styropian:eek:
marta świetne serducho:tak: czy jest gdzieś na necie filmik instruktażowy jak zrobić np własnie taka ramke metodą decoupage?Bo to decoupage prawda:sorry:

reklama
Do góry