reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Ironia, zainspirowałaś mnie ;-) Wygrzebałam ze starego blogu taką "opowiadastkę" i ułożyłam ją w nowym blogu. Póki co skopiowałam pierwszy rozdział. Jak się którejś nudzić będzie... ;-)
Już teraz widzę, że parę rzeczy bym pozmieniała, jednak chyba z sentymentu nic nie będę z tym robić :-p

Larvunia! Dopiero zajrzałam na ten temat...o maj Gad...piękne te Twoje szyciaki! A Garfield...zakochałam się! I jeszcze Maillenium Stiega Larssona, które uwielbiam :)

ahahaha dubeltowka padłam.... ;)) mam kilka w szafie ale niestety nie nadaja sie do publikacji :D taki moj sex pamietnik :-) ale moze cos jeszcze wygrzebie ze starych notatek ;)

lece czytac co tam zołza na skrobała :)

reklama
Do góry