reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze Wymiary

O rety, nawet nie zauważyłam że mi tak cyce urosły. Za to brzuch wydawało mi sie że strasznie urósł, a tu tylko 1 cm mu przybyło od ostatniej miary. Ale on to poprostu kształt zmienił. Teraz jest taki do przodu wysunięty, a wcześniej był "rozlany" po całej szerokości. A oto wyiki pomiarów

brzuch w pępku 101
biust 108
pupa 109
wzrost 164
przybyło mi 8,5 kg !!!! (Chyba dla tego że chęć na słodycze mi wróciła ;-))

reklama
Kolej na Nas:
biust 90 cm
brzuch 92 cm
pupcia 100 cm
wzrost 169 cm waga 63-64kg do przodu ok 9kg:szok:

Kolej na Nas:
biust 90 cm
brzuch 92 cm
pupcia 100 cm
wzrost 169 cm waga 63-64kg do przodu ok 9kg:szok:

No nieźle.....:-(Ale to wszystko idzie w brzuch, tyłek no i uda. Na twarzy nic a nic siępoprawiłam. Pewnie mam dużo wód:-)

No proszę,zostałam Miss;-) Może niezbyt chwalebny tytuł wielkości ale zawsze:-p Nowe wymiary;-) :
brzuch 108
cycochy 106
pupa 110:szok: :szok: :szok: :szok: :szok:
Do przodu 9 kg

No to teraz ja,

WZROST:bez zmian:-D:-D:-D 172 CM
BRZUCH (pepek) 95 CM
BIODRA 100 CM
CYCEK 101 CM
WAGA 67 KG, do przodu 5kg

reklama
no to czas na mnie, jestem co prawda w pracy, ale mam miare więc dokładne pomiary będą;)
Wzrost 173 cm
Przytyłam 5 kg i waże 64 kg
Pupa - 97cm
Brzuszek (pepek) - 89 cm
Piersi - 97cm

szczerze mówiąc myślałam że więcej będzie tych cm.... :(

Do góry