reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
GiB gratki :D superaśnie.. kolejny krok ku normalności i powrotowi do domku!!!

ja już po wizycie...
wszystko ok, szyjka króciutka i jak to powiedziała Pani dr - w każdej chwili coś się może dziać... a mogę też trochę ponosić.. ale że niby brakuje 1 bodźca, żeby się zaczęło...
problemy z serduchem i oddechem raczej z uwagi na upały, ciśnienie utrzymuje mi się w normie, tętno trochę za wysokie.

Bobas ma ok 3150g.. odebrałam II posiew gbs - ujemny :D

w sumie tyle...

kciukuje za pozostałe wizyty!

Kum, powiem Ci, ze przeraza mnie wizja wywolywania porodu, ktore zrreszta nie jest wskazane przy mojej arytmii. Juz chyba wolalabym cc, bo bardzo sie boje, ze moje serce zle zniesie tak duzt wysilek :(
Miejmy nadzieje, ze obie nas wywolywanie ominie i przed poniedzialkiem urodzimy...
Mnie przesladuje 11 lipca, termin z 1 usg genetycznego. Oj, zeby tak sie nie rozczarowac...

heheh, to masz jeszcze termin przed sobą.. jakby co :) niestety masz jeszcze dodatkowe problemy, powinni to wziac pod uwagę.

Ja juz tez po. Jak sie spodziewalam, bez zmian tj szyja zamknieta, maly wysoko icw dobrej formie.
Za wczesnie na jakiekolwiek interwencje, tez bez niespodzianki.
W sobote mam sie zglosic do szpitala. Mam tylko nadzieje, ze beda miec miejsca w Walbrzychu, bo w tutejszym szpitalu nie zamierzam sie zjawiac na wywolanie.
Ogolnie dno i kilo mulu :(

Hubson - tule :* do soboty jeszcze trochę czasu może jeszcze coś ruszy....

Ja już też po wizycie, myślałam, że gin zajrzy sprawdzić wagę małej, ale nie miałam zrobionego usg :-( za to lekarz jak to powiedział: "zmaltretował" mi szyjkę, żebym nie urodziła w sierpniu, trochę bolało, ale do przeżycia tyle, że teraz boli mnie podbrzusze :eek: czy to normalne??
miałam też zrobione KTG - skurcze przepowiadające nawet do 90% :tak: i to by było na tyle

Seorise, ja nie wiem, jak to jest. Dziwne, Twoj gin 2 tyg przed terminem robi Ci masaz szyjki, a moj prawie tydzien po terminie mowi, ze jeszcze za wczesnie :(

Emyly, Michalina, macie racje... przyszly tydzien nalezy do mnie ;)

Sokoja, oj watpie. Ale dziekuje, ze we mnie wierzysz :)

Przepraszam, ze jestem taka maruda :(

reklama
Hubson nie jesteś maruda:no: Żałuję, że moje życzenia się nie spełniły. Wcale Ci się nie dziwię. Też coś czuję, że tej pełni dużo z nas się wypakuje.:tak:
Seorise to normalne po masażu. A mówił coś lekarz jaką miałaś szyjkę?

Do góry