reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
Hubson za to czekanie zasłużyłas na ekspresowy poród!

Ja jutro mam KTG w szpitalu, mój doktorek kazał przyjść,a w piątek wizytę i sama jestem ciekawa jak tam sprawa wygląda:p

arabelka, Doti trzymam kciuki!!! :) &&&&&&

powoodzenia dla Wszystkich wizytujacych :tak:
Ja dziś też mam wizytę 16.30 , ciekawe ile Julka urosła przez ten miesiac i czy szykuje się do wyjścia:D a jutro kolejne KTG - teraz przed porodem nam chodzić 2x w tygodniu :)

Hudson tez ostatnio mam wrażenie że ja jeszcze ise będę tak kulac i kulac z tym bębenkiem..
bardzo bym chciała w tym tygodniu urodzić... ale chyba będzie przyszły - i wywoływanie. eh

reklama
Właśnie dostałam wynik GBS - pozytywny :sad:
Dostałam info od doktorka, że "konieczne leczenie Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o umówienie wizyty"
Miałam na sobotę wizytę, teraz przeniosłam się na piątek... Dzisiaj miał okienko o 10:20 a położna dzwoniła o 10 ... nie miałam szansy zdążyć. Może jutro jakaś pacjentka "odpadnie", muszę sprawdzać na bieżąco.
Jakie leczenie? Myślałam, że to przy porodzie podają antybiotyk.

Do góry