reklama
kopacz
Mummy :)
Hubson wrozylam wczoraj z fusow mojej bawarki i tez mi wyszlo ze urodzisz takze bez obaw
s.michalina
Fanka BB :)
Doti - powodzenia, dzisiaj WIELKI DZIEŃ daj znać po wszystkim!
Ma ktoś jeszcze zaplanowane CC w najbliższym czasie?
Magdalenka - powodzenia na wizycie!
Do pełni 1 dzień!!!!!! No to luzujemy dziewczyny, Hubson - pani przodem
Ma ktoś jeszcze zaplanowane CC w najbliższym czasie?
Magdalenka - powodzenia na wizycie!
Do pełni 1 dzień!!!!!! No to luzujemy dziewczyny, Hubson - pani przodem
arabelka, Doti trzymam kciuki!!! &&&&&&
powoodzenia dla Wszystkich wizytujacych
Ja dziś też mam wizytę 16.30 , ciekawe ile Julka urosła przez ten miesiac i czy szykuje się do wyjścia a jutro kolejne KTG - teraz przed porodem nam chodzić 2x w tygodniu
powoodzenia dla Wszystkich wizytujacych
Ja dziś też mam wizytę 16.30 , ciekawe ile Julka urosła przez ten miesiac i czy szykuje się do wyjścia a jutro kolejne KTG - teraz przed porodem nam chodzić 2x w tygodniu
U
użytkownik 902
Gość
Arabelko, Doti kciuki &&&&&&&&&&&&
Gosia i Bartek
Kum.... teraz stoj. Przepelnienie jak ch..... wczoraj 11 cesarek. Na dostawkach miejsc nie ma.
angelika2014
Arabelka i Doti powodzenia i kciuki za bezproblemowe porody &&
reklama
s.michalina
Właśnie dostałam wynik GBS - pozytywny
Dostałam info od doktorka, że "konieczne leczenie Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o umówienie wizyty"
Miałam na sobotę wizytę, teraz przeniosłam się na piątek... Dzisiaj miał okienko o 10:20 a położna dzwoniła o 10 ... nie miałam szansy zdążyć. Może jutro jakaś pacjentka "odpadnie", muszę sprawdzać na bieżąco.
Jakie leczenie? Myślałam, że to przy porodzie podają antybiotyk.
Dostałam info od doktorka, że "konieczne leczenie Wyniki badań poza granicami normy. Proszę o umówienie wizyty"
Miałam na sobotę wizytę, teraz przeniosłam się na piątek... Dzisiaj miał okienko o 10:20 a położna dzwoniła o 10 ... nie miałam szansy zdążyć. Może jutro jakaś pacjentka "odpadnie", muszę sprawdzać na bieżąco.
Jakie leczenie? Myślałam, że to przy porodzie podają antybiotyk.