reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, wyniki badań, zdjęcia z USG

reklama
ja juz po wizycie, skurcze sie ni zapisały, tzn kilka ale takich mało istotnych... :angry::angry: pozniej wizyta i ten słynny dotyk zła.... bolało jak cholera, zobaczymy czy cos sie z tego wykluje...... narazie czuje sie dobrze nic nie dolega, tytlko mam doła bo juz myslalam ze cos tam sie swieci bo brzuch boli ciagle jak na okres, chodzic nie moge bo czuje ewidentnie nisko głowke, a tu lekarz zalecił ciepla kapiel w weekend i duuuuzo seksu :confused: jak nic sie nie wydarzy do poniedzialku, to ktg i w poniedzialek mam odebrac skierowanie do szpitala, moj doktor ma w srode dyzur wiec bedzie kombinował....... alez mi sie nie usmiecha, tak sie kłasc bez sensu na oddział, jak w domu drugi maluch do ogarniecia..... wiec trzymajcie kciuki co by sie cokolwiek ruszyło bo inaczej dół....

Lui to ja ci życzę by samo się zaczęło jeśli tego chcesz. Ja przerabiałam wywoływanie i mimo iż uważam że miałam spoko poród to i tak uważam że byłby lepszy gdyby się sam zaczął.

Mam wyniki z moczu i krwi. Nie ma się czego przyczepić. We krwi tylko niewielkie odchyły, zupełnie nieznaczne. Prosiłam położną by mi już zleciła wszystkie istotne badania pod kątem porodu.
Pozostaje czekać na wtorkową wizytę.

Darunia, niestety, ani drgnie. W weekend mam sie zglosic do szpitala.

Lui, kciuki za rozkrecenie sie akcji

Czy tylko moj gin odmawia zrobienia masazu szyjki, czy sa jeszcze tacy gdzies?

Katka, czemu mialas porod wywolywany?

Hubson bo tak moja wtedy prowadząca chciała, dzień lub 2 po terminie. Miałam podejrzenie: hipotrofii płodu, małowodzie i że się łożysko starzeje. Pamiętam jak dziś minę mojego obecnego gina prowadzącego, który mi na patologii wtedy robił usg przed wywoływaniem. Nie rozumiał jej diagnozy bo wg niego wszystko było ok. On w większości robi usg na oddziale bo ponoć b.dobry w tym jest.
Żadna z tych 3 rzeczy się nie potwierdziła.
Ale stracha trochę miałam.

reklama
A dlugo czekalas na skurcze i co dostawalas?
boje sie, ze u mnie skurcze nie rusza i skonczy sie cc, po wielu dniach prob wywolywania.
Ech, nie jestem pozytywnie nastawiona :(

Do góry